November 27, 2020

Adidas sjell atletet Cyberpunk 2077

Vlerëso këtë lajm
(0 votes)
Adidas sjell atletet Cyberpunk 2077

Ende pa lançuar lojën dhe krijuesit e Cyberpunk 2077 po bëjnë para nga ethet e titullit që prej kaq kohësh presim.

Menjëherë pas bashkëpunimit me OnePlus, CD Projekt RED anunçon se së bashku me Adidas do të sjellin një palë atlete të stilizuara pas estetikës së lojës. 

https hypebeast.com image 2020 11 adidas x9000 cyberpunk 2077 collection 002

 

Ato do të dalin në 11 nëntor por ama do do të jenë të disponueshme vetëm në Kinë. Ndaj do të duhet pak kohë për të shtënë në dorë ndonjë palë nga tregjet jo zyrtare.

Atletet do të vijnë në katër kombinime ngjyrash të ndryshme dhe do të kenë logot e simbolet e Cyberpunk gjithandej. Forma do të bazohet tek X9000L4 dhe X90004D.

Ndërkohë dalja e lojës pritet të jetë në 10 dhjetor. 

Friday, 06 November 2020 16:20 Last modified on Friday, 06 November 2020 22:18

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
[email protected], [email protected]

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Ermir Jonka
Xhonald Mamo