August 11, 2020

Nike sjell Blazer Mid '77 Vintage "Have a Good Game" atletet e duhura për gaming

Vlerëso këtë lajm
(0 votes)
Nike sjell Blazer Mid '77 Vintage "Have a Good Game" atletet e duhura për gaming

Një nga ato momentet e veçanta kur komunitetet përshëndeten nëpërmjet bashkëpunimeve. Dashuria e Nike për gamers nuk është e re ajo numëron një sërë tributesh të tilla nën emra si PlayStation PG apo Nintendo 64 Air Max. Kësaj radhe nuk i dedikohet asnjërës konsole në veçanti, por përshëndet pasionin e video lojrave dhe kaq.

Nike Blazer Mid '77 Vintage "Have a Good Game" është një vepër arti. Një atlete e bardhë me një shigjetë retro. Swoosh i Nike kësaj radhe ka ardhur si e pikseluar për të rikujtuar kohët e vjetra, ku rezolucioni mungonte por jo adrenalina.
Sholla e atletes ka një tërësi ngjyrash duke nderuar RGB tipike të gamerave. Në pjesën e jashtme të thembrës shkruan "Have a Good Game" (lojë të mbarë) ndërsa pjesa e sipërme e saj ka dy stikera velcro njëri me logon e Nike tjetei me simbolin "Have a Nike Day" e cila është stilizuar me një palë kufje gaming.

nike-blazer-mid-77-vintage-have-a-good-game-3.jpg

Detaji me geek mbeten logot fosforeshente të cilat ndriçojnë në errësirë, si një easter egg krejt i pranueshëm, a thua se ka dashur të na kujtojë kohët kur vishnim atlete me drita.

nike-blazer-mid-77-vintage-have-a-good-game-6.jpg

Ky produkt dashurie pritet të dalë në shitje diku nga vjeshta 2020.

Thursday, 30 July 2020 13:05 Last modified on Thursday, 30 July 2020 13:11

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
[email protected], [email protected]

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Ermir Jonka
Xhonald Mamo