May 28, 2022

Trailer-i më i ri i filmit Uncharted pothuajse i shpërfill ligjet e fizikës

Trailer-i më i ri i filmit Uncharted pothuajse i shpërfill ligjet e fizikës

Filmi Uncharted është përgatitur dhe mendohet se do të jetë gati për t’u publikuar në fillim të vitit 2022. Tashmë është publikuar një tjetër trailer i cili jep një ide të asaj që duhet të presim nga ky film.

Nathan Drake (Tom Holland) është në fillim të karrierës së tij si një gjuetar thesaresh që shëtit mbarë globin, ndërkohë që Sully (Mark Wahlberg) është “porta” e tij drejt botës së hajdutëve. Kjo dyshe do të përballet me një personazh negative të ri, Moncada, i cili do të përballet me to për gjetjen e plaçkës me vlerë $5 miliardë të eksploruesit Magelan.

Dhe ndërkohë që gjenden akoma disa pyetje të mëdha mbi ngjashmëritë e karaktereve të Uncharted me lojën, filmi sigurisht ka marrë shumë inspirim nga sekuencat e mbushura plot me aksion të lojës, me njerëzit fluturues të luftës dhe arkën fluturuese (nga Uncharted 3: Drake’s Deception).

Me shumë mundësi filmi Uncharted do të publikohet në datën 18 shkurt, dhe Sony do të ofrojë bileta falas për të gjithë klientët që blejnë lojnë në PS5 ose e update-ojnë atë në versionin remaster Uncharted: Legacy of Thieves Collection.

Friday, 24 December 2021 09:43

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
info@geekroom.al, marketing@geekroom.al

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo

 

 

Geek Room © 2019