September 20, 2021

WhatsApp po punon për të sjellë telefonatat edhe në web

WhatsApp po punon për të sjellë telefonatat edhe në web

Aplikacioni më i përdorur për mesazhe, WhatsApp përdoret shumë edhe në web. Megjithatë në këtë version kurrë nuk ka qenë e mundur telefonata, qoftë me zë apo video.

Sipas WABetaInfo versioni i ri i aplikacionit është në punë e sipër për të shtuar butonat e rinj për telefonata me zë, video apo në grup. Sidoqoftë lajmërimi thotë se opsionet janë ende në zhvillim e sipër ndaj nuk pritet t'i shohim së shpejti.

VoiceCalls_Web_2_copy_copy.jpg

Për më tepër janë kapur shenja të një ekrani të ri loading me një etiketë e cila tregon e proçesi është i enkriptuar nga marrësi tek dhënësi.

E së fundmi platforma në pronësi të Facebook po punon për ikona të reja në menunë e shtojcave.

 

Wednesday, 16 September 2020 16:37 Last modified on Wednesday, 16 September 2020 17:08

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
[email protected], [email protected]

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo