September 20, 2021

Instagram po teston postimin e përmbajtjeve përmes desktop

Instagram po teston postimin e përmbajtjeve përmes desktop

Kohët e fundit Instagram ka shtuar mundësinë e krijimit dhe publikimit të postimeve direkt nga desktop. Deri më tani përdoruesit e Instagram mund të postonin stories vetëm nga aplikacioni në smartphone.

Ky shërbim është ende në fazë testimi dhe po përgatitet për t’u shpërndarë me kalimin e kohës tek përdoruesit e Mac dhe PC në masë, por jo tek aplikacioni për iPad, sipas 9to5Mac. “Ne e kuptojmë se shumë njerëz e aksesojnë Instagram nga kompjuteri i tyre. Për të përmirësuar këtë eksperiencë, ne kemi filluar testimin e shërbimit që do të lejojë përdoruesit të krijojnë një Feed Post nga browser-i në desktopin e tyre.” tha një zëdhënës i Instagram në një deklaratë për shtyp.

Nëse ju jeni ndër “fatlumët” e përzgjedhur nga Instagram, mjafton të ndiqni hapat e mëposhtëm për të publikuar një Feed post përmes desktopit:

  • Klikoni butonin + në cepin e djathë sipër, midis mesazheve dhe ikonës së busullës
  • Zgjidhni foton ose videon e dëshiruar nga kompjuteri juaj
  • Nëse dëshironi mund të shtoni filtra ose të bëni disa rregullime të shpejta
  • Shtoni një caption dhe tag-oni njerëzit në postim
Thursday, 24 June 2021 23:45

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
[email protected], [email protected]

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo