May 18, 2021

Instagram Live rivalizon Clubouse me opsionin e heqjes së zërit dhe kameras

Instagram Live rivalizon Clubouse me opsionin e heqjes së zërit dhe kameras

Instagram i bashkohet Facebook në rivalitetin kundrejt Clubhouse, duke update-uar kategorinë Instagram Live. Sot u prezantuan disa shërbime të reja që Live do të ofrojë, si përshembull lejimi i mbylljes së videos dhe zërit ndërkohë që e përdorni atë.

Instagram shpjegon se këto shërbime do t’i japin host-it më tepër fleksibilitet gjatë eksperiencave livestream, duke ulur kështu presionin e pamjes ose zërit në situata të ndryshme. Në të vërtetë këto ndryshime janë të inspiruara nga vetë aplikacioni Clubhouse, të cilat do t’I bëjnë njerëzit të flasin më lirshëm në biseda të çfardoshme.

Në këtë mënyrë njerëzit nuk duhet të shqetësohen rreth pamjes së tyre, pasi tani kanë mundësinë e komunikimit vetëm nëpërmjet zërit. Ata mund të vazhdojnë të bëjnë punë të tjera ndërkohë që bëjnë një bisedë me miqtë e tyre, në vend që të rrinë gjatë gjithë kohës para kameras.

Për momentin këto shërbime nuk janë akoma të aksesueshme, por Instagram tregon se ato do të vijnë shumë shpejt. Kjo nuk është hera e parë që platforma tenton të “tërheqë” përdorues nga Clubhouse, pasi më parë u prezantua dhe Live Rooms që lejojnë deri në 4 persona njëherazi të diskutojnë live.

Friday, 30 April 2021 01:22 Last modified on Friday, 30 April 2021 01:39

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
[email protected], [email protected]

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo