May 30, 2020

Këto 17 app po ju shfaqin reklama të padëshiruara në smartphone

Vlerëso këtë lajm
(1 Vote)
Këto 17 app po ju shfaqin reklama të padëshiruara në smartphone

Google Play Store është gjithmonë një vend i sigurt për aplikacionet që ju mund të shkarkoni, derisa disa zhvillues inteligjentë arrijnë të genjejnë sistemin dhe të mundësojnë shkarkimin e disa aplikacioneve të cilat reklamojnë pa dëshirën tonë. Një grup kërkimi në kompaninë Bitdefender, i specializuar në cybersecurity, ka arritur të gjejë 17 Google Play apps të cilat duhet ti fshini menjëherë pasi ato po reklamojnë pa dëshirën tuaj.

Sot mendohet të jenë në total rreth 500.000 përdorues që kanë shkarkuar të paktën një prej tyre, emrat e të cilave i mësoni mëposhtë:

 • Car Racing 2019
 • 4K Wallpaper (Background 4K Full HD)
 • Backgrounds 4K HD
 • QR Code Reader & Barcode Scanner Pro
 • File Manager Pro — Manager SD Card/Explorer
 • VMOWO City: Speed Racing 3D
 • Barcode Scanner
 • Screen Stream Mirroring
 • QR Code — Scan & Read a Barcode
 • Period Tracker — Cycle Ovulation Women’s
 • QR & Barcode Scan Reader
 • Wallpapers 4K, Backgrounds HD
 • Transfer Data Smart
 • Explorer File Manager
 • Today Weather Radar
 • Mobnet.io: Big Fish FrenzyëClock LED
Wednesday, 15 January 2020 12:10 Last modified on Wednesday, 15 January 2020 13:47

Geek Room on Instagram