January 19, 2021

Silli dinosaurët në dhomën tënde me flitrin AR të National Geographics

Vlerëso këtë lajm
(1 Vote)
Silli dinosaurët në dhomën tënde me flitrin AR të National Geographics

Koha të marrim dozën e zakonshme të qejfit me AR, kësaj radhe me dinosaurët e një enti gjigand si National Geographics.

Opsioni është disponibël në Instagram si filtër. Ndaj futu në aplikacion hap kamerën e tij dhe rrëshkit djathtas për të gjetur filtrat dhe kërko "Deinonychus,” “Spinosaurus” ose “Yi Qi.”

Krijesat janë në fakt pjesë e zbulimeve të reja shkencore të gjitha të paraqitura në Reimagining Dinosaurs e publikuar së fundmi në revistën e National Geographics

Profili i kësaj të fundit vazhdon të rritet, teksa interesi i ndjekësve numëron 146 milion në total. Tek e fundit mbeten programe të cilat na kanë shoqëruar që në fëmijëri, është bukur të shohësh se kontent i tillë gjen mënyrën si të ecë me kohën për të qëndruar relevant.

Thursday, 26 November 2020 20:49 Last modified on Friday, 27 November 2020 14:47

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
[email protected], [email protected]

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Ermir Jonka
Xhonald Mamo