June 25, 2022

Kështu duket Coronavirus në mikroskop

Thursday, 20 February 2020 22:05
"Virusi i kurorës", siç do të ishte përkthyer nga gjuha latine, më në fund ka edhe një pamje. E realizuar nga Instituti i Alergjive dhe…

Samsung shpërblen klientët: 5 vjet garanci për frigoriferët dhe makinat larëse!

Wednesday, 19 February 2020 15:55
Jeni duke përgatitur një darkë të rëndësishme dhe prisni miq të mirë, por koha nuk është në anën tuaj. Imagjinoni funksionimin e përsosur të pajisjeve…

Samsung prezanton lançimin Europian të inovacionit të ri QLED 8K TV 2020

Friday, 14 February 2020 16:20
Samsung zbuloi ditën e djeshme linjën e tij europiane të televizorëve dhe pajisjeve të audios për vitin 2020, duke përfshirë inovacionin Q950TS QLED 8K TV,…

Samsung rrëmben 61 çmime në iF Design Awards 2020

Monday, 10 February 2020 16:20
Konceptet e Samsung duken gjithmonë fantastike dhe me një stil të veçantë i cili për shumicën prej nesh shërben si magnet për të përzgjedhur produktet…

Apple tani shet më shumë orë se e gjithë industria sviceriane.

Thursday, 06 February 2020 14:43
Apple Watch jo vetëm që është produkti më i shitur i kategorisë në vitin 2019 me 31 milion njësi, por ai tashmë ja ka kaluar…

Vetëm 3 nga 100 aeroportet më të mira në botë kalojnë testin e sigurisë online

Tuesday, 04 February 2020 09:53
Vetëm tre nga 100 aeroportet më të mira ndërkombëtare në botë kaluan kontrollet themelore të sigurisë, sipas një raporti të botuar javën e kaluar nga…

Amazon siguron patentën e re për skanimin e duarve

Sunday, 02 February 2020 17:04
Nëse mendoni se keni parë mjaftueshëm në sigurinë e pagesave, Amazon sapo na vërtetoi të kundërtën. Zyra e Patentave dhe Markave në Amerikë, konfirmoi se…

Kjo është foto më e detajuar e sipërfaqes së Diellit e fotografuar ndonjëherë

Saturday, 01 February 2020 21:09
Dielli është ende një trup misterioz. Ne sot dijmë vetëm disa të dhëna të tij si temperatura në siperfaqe prej 6000 gradë celcius dhe ndikimin…

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
info@geekroom.al, marketing@geekroom.al

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo

 

 

Geek Room © 2019