May 28, 2022

MacBook-ët me proçesorët e vetë Apple do të vijnë në nëntor

Monday, 12 October 2020 13:59
Nëntori duket se do të jetë goxha intens për Apple e cila sipas raportimeve do të na shfaqë më në fund MacBookët me proçesorë të…

Ushtria Amerikane do të krijojë syze AR për qentë

Friday, 09 October 2020 16:47
E kush tha që vetëm njerzit duhet të përfitojnë nga avancimet teknologjike? Ushtria e SHBA ka vendosur të sjellë syze A.R edhe për mikun më të…

Instituti Indian i Shkencës krijon një fashë që kuron kancerin e lëkurës

Friday, 09 October 2020 15:42
Kanceri i lëkurës shkaktohet kryesisht prej ekspozimit të tepërt ndaj rrezeve ultra vjollcë të diellit. Ka dy lloje : Melanoma e cila zhvillohet nga qelizat…

Kondicionerët Samsung Wind-FreeTM – një zgjidhje për të gjitha stinët me shpenzime minimale

Thursday, 08 October 2020 17:38
Kondicionerët ofrojnë një zgjidhje miqësore për nxehtësinë e verës dhe funksione shtesë si pastrimi i ajrit, dehidifikimi dhe ngrohja për një kohë të gjatë. Megjithatë,…

Një algoritëm i ri sugjeron se edhe kuajt mund të preken nga Covid19

Wednesday, 07 October 2020 23:16
Një algoritëm që parashikon ndjeshmërinë e kafshëve të ndryshme ndaj Covid19, tregon se kuajt dhe devetë janë në rrezik të lartë të preken nga virusi.…

Njihuni me 12 startupet fituese në programin e akselerimit të Uplift Albania

Monday, 05 October 2020 11:17
Ekzistojnë shumë faktorë që përcaktojnë të ardhmen e një startupi premtues ndërsa dy prej tyre janë që e bëjnë një startup të suksesshëm: këshilla e…

One Telecommunications vlerësohet për inisiativën e rrjetit të pastër

Saturday, 03 October 2020 17:29
Nen sekretari i Shtetit të SHBA për Energjinë, Rritjen Ekonomike dhe Mjedisin, Keith Krach shprehu mirënjohjen në emër të Presidentit Donald Trump që Shqipëria i është…

Bose prezanton një palë syze me bokse

Friday, 02 October 2020 14:32
Një ndër kompanitë lider të industrisë audio, Bose ka lajmëruar se do të sjellë një palë syze. Ato nuk do të jenë devijimi i kompanisë…

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
info@geekroom.al, marketing@geekroom.al

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo

 

 

Geek Room © 2019