May 28, 2022

Starlink ofron internet me shpejtësi 100Mbps për $99 në muaj

Wednesday, 28 October 2020 01:15
Satelitët e Elon Musk duket se janë gati për të operuar edhe pse në kushte jo optimale dhe larg premtimit të parë. "Better Than Nothing" është…

Kjo është perspektiva e Elvin Gurit mbi sigurinë kibernetike të rrjeteve

Tuesday, 27 October 2020 20:49
Në epokën e re që po jetojmë, rrjeti dhe komunikimi janë më të rëndësishme se kurrë më parë, ndaj edhe diskutimet rreth sigurisë së rrjeteve…

Konfirmohet roaming falas për të gjithë Ballkanin Perëndimor nga viti 2021

Monday, 26 October 2020 16:22
Dëshira dhe nevoja për telekomunikim sa më të shpejtë tregohet qartë edhe në avancimet që shtetet e rajonit bëjnë me njeri tjetrin. Thënë kjo edicioni…

Një maskë me drita që imitojnë lëvizjen e gojës

Monday, 26 October 2020 15:50
Portofoli, çelësat, syzet, e tani edhe maska. Sende pa të cilat nuk bën kurrsesi të dalësh nga shtëpia në 2020-ën, prej virusit por edhe për…

Si të ruhesh në rrjetet wi-fi publike

Monday, 26 October 2020 14:50
Jeta e shpejtë dhe puna e shumtë na kërkon që të jemi gjithë kohës të lidhur me internet edhe kur jemi në lëvizje. Dhe ku…

Canon hedh sytë nga smartphonat

Monday, 26 October 2020 14:01
Ndërsa përparimi kryesor nga njëri smartphone në tjetrin vazhdon të mbetet kamera prej shumë kohësh tashmë, duket krejt e logjikshme që edhe aksesorët të profesionalizohen…

Facebook po zhvillon një mënyrë për të shkruar në VR pa tastierë

Wednesday, 21 October 2020 23:02
Teknologjia VR pretendimet i ka përtej disa lojrave të thjeshta në PS apo HTC Vive. Një kompani që e ka marrë përsipër ta integrojë atë edhe…

Mbërrin televizori me OLED të rrotullueshëm nga LG

Tuesday, 20 October 2020 23:23
I prezantuar së pari në 2018, televizori OLED i rrotullueshëm nga LG nuk është më vetëm sensacion. Duke filluar nga sot nëse jeton në Korenë…

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
info@geekroom.al, marketing@geekroom.al

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo

 

 

Geek Room © 2019