May 28, 2022

Ky kapak Apple II i firmosur nga Steve Jobs dhe Wozniak do të dalë në ankand

Saturday, 14 November 2020 16:17
Historitë e fillimit të kompanive trilion dollarëshe që fillojnë në garazhe adoleshentësh i kemi dëgjuar të gjithë. Apple sot është kompania më e shtrenjtë në…

Ky aparat do të dërgojë audio në veshë pa kufje

Saturday, 14 November 2020 11:36
Rrezatimi i audios duket si koncept fantashkence por ka kohë që aplikohet edhe pse në industri ekstremisht të izoluara. Ai përfshin dërgimin e audios nga…

Amazon Alexa mund të parashikojë çfarë të nevojitet përpara se ta thuash atë

Friday, 13 November 2020 17:30
Inxhinierët e Amazon janë duke e përpunuar algoritmin e Alexa për të gjetur kërkesat e përdoruesit të vetë edhe para se ai ti kërkojl ato.…

Gjykata heq ndalimin e Huawei në ankandin 5G

Friday, 13 November 2020 13:06
Gjykata Administrative në Stokholm ka vendosur të heqë përkohësisht pjesë të caktuara të ndalimit të Huawei në ankandin 5G të Suedisë. Në fund të tetorit,…

Ja cilët Mac do ta marrin Big Sur OS

Thursday, 12 November 2020 23:20
Versioni më i fundit i macOS ka dalë, ai quhet Big Sur dhe mund të shkarkohet që tani nëse ke një Mac të përshtatshëm. Ky…

ONE HomeNet, shërbimi më i ri që mundëson internet super të shpejtë, kudo

Wednesday, 11 November 2020 11:08
Kush nuk do e dëshironte internetin në shtëpi që të ishte shumë i shpejtë dhe të aktivizohej menjëherë, vetëm me një buton. Pa teknikë dhe…

Ja çfarë mund të bëjë proçesori i ri Mac nga vetë Apple

Tuesday, 10 November 2020 21:52
Proçesori i prodhuar nga vetë Apple është këtu dhe quhet M1. Gjenerata e parë e cila do të fuqizojë Mac-ët e kompanisë.  Njejtë si iPhone…

Oksigjeni do të ekstaktohet nga shkëmbinjtë hënorë, duke krijuar edhe materiale ndërtimi

Tuesday, 10 November 2020 15:45
Kolonizimi i hënës mund të duket si një skenar filmi fantashkencë, por e ardhmja është drejt atij koncepti dhe avancimet po e afrojnë sa vjen…

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
info@geekroom.al, marketing@geekroom.al

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo

 

 

Geek Room © 2019