May 28, 2022

Ja cilat platforma na spiunojnë më shumë

Tuesday, 24 November 2020 14:22
Që platformat online mbajnë shënim ç'të munden nga aktiviteti ynë digjital, kjo është e ditur. Ama një pjesë e madhe e tyre u intereson të…

Linjat ajrore do të kërkojnë vaksinën për të të lejuar në bord

Monday, 23 November 2020 19:28
Pashaportën, biletën dhe vaksinën. Kjo është lista e re e dokumentacionit që do të duhet për të udhëtuar me avion.  Kështu do të ndodhë me…

Çfarë duhet përmirësuar për të tërhequr investimet e huaja në vend? Elvin Guri shprehet për Diaspora Flet

Monday, 23 November 2020 19:25
Germin organizoi edhe këtë vit konferencën Diaspora Flet, e cila për shkak të pandemisë u zhvillua online përmes një platforme teknologjike. Konferenca synon të lidhë…

Kina eklipson Sh.B.A në patenta teknologjie për vitin 2020

Monday, 23 November 2020 14:06
Cilatdo qofshin arsyet e vërteta të ndalimit të madh të Huawei nga Shtëpia e Bardhë, nuk mund të lihet pa u konsideruar edhe konteksti ekonomik, ai…

Musk thotë se njerëzimi do të jetojë në kabina xhami në Mars së shpejti

Sunday, 22 November 2020 12:56
Aktualisht njeriu i tretë më i pasur në botë, Elon Musk ka investuar biliona dollarë në ëndrrën e tij për të kolonizuar planetin Mars. Kompania…

Animacionet Flash do të ruhen në Internet Archive

Saturday, 21 November 2020 15:44
Të gjitha trendet e strumentet klasike të internetit evolojnë. Kohët kur luanim lojra Flash në browser janë të largëta tashmë, cloud gaming ka zëvendësuar gjithçka. …

LG regjistron patentën e një laptopi me ekran të rrotullushëm

Saturday, 21 November 2020 14:01
Smartphoni i Oppo, konceptet e TCL dhe televizori ekstravagant i LG na konfirmojnë se ekranet me zgjatje apo të rrotullueshëm janë trendi i radhës pas…

‘Kryeveprat e Humbura’ të Samsung bashkojnë portretet ikonë të humbura të artit

Tuesday, 17 November 2020 19:43
Samsung njofton sot fillimin e ekspozitës së Kryeveprave të Humbura, një koleksion digjital i disa prej veprave artistike më ikonike dhe intriguese të botës. Duke përfshirë vepra që nuk mund të shihen fizikisht askund sepse…

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
info@geekroom.al, marketing@geekroom.al

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo

 

 

Geek Room © 2019