June 13, 2021

Huawei në Shqipëri prezanton programin "Seeds for Future"

Wednesday, 12 May 2021 18:38
Huawei, në bashkëpunim me Fakultetin e Teknologjisë së Informacionit, nisi rrugëtimin e programit ndërkombëtar "Seeds for Future" për herë të parë në Shqipëri. Nëpërmjet një…

Pentagon është në favor të kontrollimit të armëve nga inteligjenca artificiale

Wednesday, 12 May 2021 18:18
Gushtin e kaluar, disa dhjetëra dronë ushtarakë dhe robotë të ngjashëm me tanke u testuan në terren rreth 64 kilometra larg Seattle. Misioni i tyre…

Amazon heq brendet e aksesorëve teknologjik pas zbulimit të skemës së fake reviews

Tuesday, 11 May 2021 23:24
Nëse ju kërkoni tani në Amazon për një karikues ose një palë kufje, opsionet tuaja do të jenë të limituara. Disa njerëz kanë vënë re…

Pentagon po ndjek një raketë kineze të dalë jashtë kontrolli e cila do të përplaset në Tokë

Thursday, 06 May 2021 00:45
Ditën e martë Pentagon tha se po ndjek një raketë të madhe kineze që ka dalë jashtë kontrollit dhe që pritet të rifutet në atmosferën…

Historia e çudtishme se si kompjuteri Apple II kontrollon Lenin Museum në Rusi

Tuesday, 04 May 2021 01:12
Kompjuterat Apple janë të përhapur në të gjithë botën, mirëpo vendi më i çuditshëm ku ai është përdorur dhe përdoret akoma mund të jetë muzeu…

Fansi i Game Boy krijon versionin super të zmadhuar “Game Man”

Friday, 30 April 2021 01:29
Kohët e fundit një programues, i cili e pëlqen kaq shumë Game Boy origjinal të Nintendos, krijoi një version të zmadhuar të tij. Youtube-ri Grumpy…

Blue Origins do të fillojë shitjen e biletave për fluturime në hapësirë

Friday, 30 April 2021 01:13
Ndërmarrja hapësinore e Jeff Bezos, Blue Origins tregoi në një video në ditën e martë se së shpjeti do të fillojë shitjen e biletave për…

Huawei publikon performancën e qendrueshme të biznesit

Thursday, 29 April 2021 15:15
Huawei ka prezantuar rezultatet e biznesit për tremujorin e parë të vitit 2021, të cilat rezultuan në përputhje me parashikimet. Në tremujorin e parë, Huawei…

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
[email protected], [email protected]

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo