June 25, 2022

Huawei fiton 6 çmime në Interop Tokyo 2022

Huawei fiton 6 çmime në Interop Tokyo 2022

Huawei fitoi 6 çmime për produktet e reja dhe të jashtëzakonshme në Interop Tokyo 2022, një nga ngjarjet më të mëdha të TIK në Japoni, i cili u organizua në Makuhari Messe. Këto çmime përfshinin Çmimin e Madh në kategorinë Personal Media & Devices, Çmimin e Dytë në kategoritë Network Infrastructure (Carrier/ISP), Network Infrastructure (Enterprise), Facility dhe Çmime Speciale në kategoritë Mobile computing (Wi-Fi, etc.) dhe Server & Storage.

Gjiganti botëror i teknologjisë është një krijuesit kryesorë të infrastrukturës dixhitale dhe është i përkushtuar ndaj ndërtimit të një bote plotësisht të lidhur dhe inteligjente. Ai rrit çdo vit të ardhurat në Kërkim dhe Zhvillim për të sjellë produkte të reja për klientët dhe bashkëpunëtorët e tij. Më poshtë do të gjeni edhe produktet fituese nga Huawei, të cilat kanë rrëmbyer çmimet kryesore në Interop Tokyo 2022.

1.png

Tableti HUAWEI MatePad Paper- Fitues i Çmimit të Madh në kategorinë Personal Media & Devices

Tableti HUAWEI MatePad Paper përdor letër elektronike me një ekran bardh e zi për të shërbyer si një lexues elektronik i plotë, ashtu edhe si një pajisje regjistrimi për shënime të shkruara me dorë, regjistrime, libra audio dhe kërkime në ueb. Më shumë se 100,000 libra elektronikë mund të gjenden në librarinë Huawei në Japoni. Maja shkruese ngjitet lehtësisht në trupin kryesor duke përdorur një mekanizëm magnetik dhe mund të mbyllet së bashku me trupin kryesor duke përdorur një mbulesë të veçantë, duke parandaluar thyerjen e majës së shkrimit, gjë që është një dukuri e zakonshme me këtë lloj produkti.

FOTO_3_1.JPG

21.png

Ruteri NetEngine 8000 M4 & A821E- Fitues i Çmimit të Dytë në kategorinë Network Infrastructure (Carrier/ISP)

Ky ruter transportues multifunksional është i fundit në serinë e produkteve NetEngine dhe është krijuar për skenarët me performanCë të lartë që hasin operatorët. Përdorimi i tij i teknologjisë së prerjes fizike të bazuar në SRv6 dhe FlexEhternet mbështet njësi prej 1Gpbs ose më të mëdha në portën 10GbE.

Zgjidhja Mini FTTO- Fitues i Çmimit të Dytë në kategorinë Network Infrastructure (Enterprise)

Kjo zgjidhje tërësisht optike zbaton teknologjinë PON të përdorur në linjat e aksesit të ndërmarrjeve për të kapërcyer dobësitë e natyrshme në linjat e bakrit dhe për të arritur performancë më të lartë me kosto sesa ndërprerësit Ethernet në skenarët e kampusit të madh. Ndërsa kabllot e tjera hibride të standardizuara që mund të ofrojnë furnizim me energji elektrike si dhe shërbime të lidhjes po bëhen më të zakonshme, PON ONU është unik në aftësinë e tij për t'u ndërlidhur me ONU-të ekzistuese.

Zgjidhja iSite Power- Fitues i Çmimit të Dytë në kategorinë Facility

Kjo zgjidhje për instalimin e sensorëve të jashtëm përdor panele diellore modulare dhe bateri që mund të instalohen në vende me furnizim të pamjaftueshëm me energji elektrike. Ndërsa kërkesa për zgjidhje për parandalimin dhe zbutjen e fatkeqësive rritet, kjo zgjidhje trajton disa nga problemet më të mëdha me të cilat përballet instalimi i sensorëve dhe premton shumë për aplikacionet që janë ende në zhvillim.

3.png

Zgjidhja FTTR Wi-Fi- Fitues i Çmimit Speçial në kategorinë Mobile Computing (Wi-Fi, etc.)

Kjo zgjidhje përdor kabllot POF dhe PON për të mbështetur backhaul Wi-Fi 6/6E, pa pasur nevojë për një shpërndarës të dedikuar komutues, kabllo LAN ose PoE. Gjerësia e brezit Baçkhaul është e rëndësishme për Wi-Fi 6/6E, kjo qasje unike POF dhe PON përfaqëson një largim të rëndësishëm nga zgjidhjet tradicionale që përdorin kabllo LAN ose wireless.

OçeanProteçt X9000 Baçkup Storage - Fitues i Çmimit Special në kategorinë Server & Storage

Ky produkt demonstron performancë të jashtëzakonshme si një ruajtje rezervë duke rritur shpejtësinë e rezervimit dhe normat e reduktimit të të dhënave. Dizajni i sistemit dhe aplikacionet e reja janë thelbësisht të ndryshme nga ato të përdorura nga ruajtja rezervë konvencionale.

Huawei është njohur si një nga kompanitë më novatore nga Boston Consulting Group. Kompania pranon se novacioni nxit vlerën dhe e ka vendosur atë në qendër të strategjisë së saj, për të ofruar zgjidhje të reja për sfidat globale gjithnjë e më komplekse.

Wednesday, 22 June 2022 16:53 Last modified on Wednesday, 22 June 2022 17:00

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
info@geekroom.al, marketing@geekroom.al

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo

 

 

Geek Room © 2019