March 30, 2020

Banner xmass fit 728x90

Samsung rrëmben 61 çmime në iF Design Awards 2020

Vlerëso këtë lajm
(1 Vote)
Samsung rrëmben 61 çmime në iF Design Awards 2020

Konceptet e Samsung duken gjithmonë fantastike dhe me një stil të veçantë i cili për shumicën prej nesh shërben si magnet për të përzgjedhur produktet e ofruara. Ndonëse në Geek Room flasim më shumë për smartphone dhe televizore, Samsung ofron një mori produktesh 61 prej të cilave këtë vit u vlerësuan nga iF Design Awards 2020.

Saktësisht vlerësimet u ndanë në: 34 çmime për dizajnin e produktit, 8 për konceptimin profesional, 17 për dizajnin e komunikimit dhe 2
për dizajnin e paketimit. Midis tyre disa nga më të vlerësuarit janë Galaxy Fold, Bespoke Fridge, Sero Tv, Galaxy Watch Active2, Space Monitor etj.

Të gjitha produktet e vlerësuara nga iF Design Award 2020 do të shfaqen në Berlin në datat 2 deri 10 maj, gjatë Berlin Design Week 2020. Nëse jeni në qytet këtë javë, ja vlen të shkoni për ti parë nga afër.

2_The-Bespoke-Refrigerator.jpg

Monday, 10 February 2020 15:20

Geek Room on Instagram