May 28, 2022

Apple po krijon një satelit për komunikimin e paisjeve të tij

Apple po krijon një satelit për komunikimin e paisjeve të tij

Një grup prej dhjetra specialistë të hapsirës, satelitëve dhe antenave sapo ka nisur punën për një projekt të ri të Apple i cili ka marrë edhe konfirmimin e Tim Cook.

Sipas raportimeve të para, projekti lidhet me ndërtimin e satelitëve të cilët do të mundësojnë komunikimin e pavarur të paisjeve Apple me njëra-tjetrën pa patur nevojën e një karte sim si dhe lokalizimin më të saktë të vendodhjes.

Projekti i sapo nisur mund të zyrtarizohet pas pesë vitesh, deri atëherë do të kemi shumë për të thënë dhe ndryshuar nga sa lexuat mësiper.

Sunday, 22 December 2019 18:55 Last modified on Sunday, 22 December 2019 19:05

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
info@geekroom.al, marketing@geekroom.al

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo

 

 

Geek Room © 2019