November 29, 2020

Kamera selfie e Vivo mund të hiqet e të përdoret veçmas

Saturday, 10 October 2020 23:53
Lufta për eleminimin e kamerës frontale mori goxha formë nga vendimi i Vivo për të prezantuar Apex-in me një kamera që ulej e ngrihej. Më…

As iPhone 12 nuk do ta zgjidhë problemin më të madh të iPhonëve

Saturday, 10 October 2020 17:37
Si me çdo gjeneratë të re edhe iPhone 12 pritet të sjellë një sërë avancimesh në familje. Këtë vit pritet të vijë 5G, proçesori i…

Si të gjesh materialet e shkarkuara në iPhonin tënd

Tuesday, 06 October 2020 21:36
Nëse ke shkarkur materiale në iPhonin apo iPadin tënd, mund të jetë pak e vështirë për ti gjetur. Ama në sistemet operative të fundit Apple…

Samsung heq dorë nga kamera e fshehur nën ekranin e S21

Monday, 05 October 2020 22:45
Teknologjia e lenteve nën ekran, pritet prej kohësh, ajo është e zbatuar në disa produkte por asnjëra nga kompanitë e mëdha nuk ka eksperimentuar ende.…

Në vend që t'i shkaterronte, i rregullonte dhe i shiste. Apple hedh në gjyq kompanine partnere

Sunday, 04 October 2020 17:10
Një iPhone shitet gjithmonë.Edhe nëse nga vetë Apple ishte dërguar për tu nxjerrë jashtë pune. Apple po hedh në gjyq një ish kompani partnere e…

Ja si dukej një iPad në 1982

Friday, 02 October 2020 22:08
Designi i produkteve Apple në përgjithësi nuk ka ndryshuar shumë ndër vite. Megjithatë ka qenë një kohë kur estetika e kompanisë karakterizohej nga format e…

Bëhen leak çmimet e iPhone 12

Friday, 02 October 2020 14:15
Ethet e iPhone 12 sa vjen e intensifikohen, data nuk është konfirmuar akoma megjithatë jemi më afër sesa larg lançimit të linjës. Pothuajse pjesa më…

Samsung Galaxy S20 FE tashmë në Shqipëri për të gjithë fansat

Thursday, 01 October 2020 15:26
Në Eventin ‘Galaxy Unpacked for Every Fan’ më 23 shtator, Samsung prezantoi pajisjen e tij të fundit Galaxy: Galaxy S20 FE, i projektuar për të…

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
[email protected], [email protected]

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Ermir Jonka
Xhonald Mamo