October 18, 2021

Google do të organizojë eventin për lançimin e Pixel 6 në 19 tetor

Google do të organizojë eventin për lançimin e Pixel 6 në 19 tetor

Google ka tashmë një traditë të prezantimit të smartphone-ve të rinj Pixel në eventet që organizohen në muajin tetor. Dhe kësaj rradhe kompania ka vendosur ta ruajë këtë traditë, duke lajmëruar se eventi i prezantimit të Pixel 6 do të mbahet në datën 19 tetor.

Dhe pse Google prezantoi pajisjet e reja pak kohë më parë, ka ende shumë informacione të tjera të cilat nuk janë bërë të ditura rreth Pixel 6 dhe Pixel 6 Pro. Ne mezi po presim të testojmë fuqinë e proçesorit të ri Tensor që përdoret në këto smartphone, i cili është dizenjuar nga vetë Google.

dfgvhjb.jpg

Mirëpo një surprizë e veçantë mund të jetë dhe prezantimi i një pajisjeje të re të quajtur Pixel Fold, pajisja e parë e palosshme nga Google. Megjithatë shanset janë që kjo pajisje të prezantohet më vonë në një event të veçantë po gjatë këtij viti.

2 muajt e fundit janë gjithmonë të tejmbushur me evente dhe prezantime të smartphone-ve të rinj, pasi pak më parë Apple prezantoi linjën e iPhone 13, dhe nga ana tjetër Microsoft prezantoi Surface Pro 8 dhe Laptop Studio.

Wednesday, 06 October 2021 08:39

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
[email protected], [email protected]

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo