May 30, 2020

Ndiq live prezantimin e Galaxy S20 dhe Z Fold

Vlerëso këtë lajm
(0 votes)
Ndiq live prezantimin e Galaxy S20 dhe Z Fold

Pritja më në fund mbaroi!
Ky është momenti të shihni prezantimin live të Galaxy S20 dhe Z Fold.
Eventi i cili do të mbahet në San Francisco nis transmetimin në 20:00 dhe ju mund ta ndiqni mëposhtë live.

 

Tuesday, 11 February 2020 10:52 Last modified on Tuesday, 11 February 2020 10:53

Geek Room on Instagram