September 26, 2020

Shiko videon e Z Flip në duart e një personi

Vlerëso këtë lajm
(3 votes)
Shiko videon e Z Flip në duart e një personi

-8 ditë nga Unpacked 2020.
Edhe pse kryefjava e eventit të Samsung do të jetë Galaxy S20, një fold të ri po merr çdo ditë e më shumë vëmendje në publik.

Kjo është java e leaks dhe e para që po qarkullon është një video 18 sekonda në të cilën personi ka në duar Z Flip, versionin e ri të Fold i cili do të shoqërohet nga Fold 2 dhe vëllezërit e Galaxy S20.

Z Flip do të përdori për të parën herë një xham super të hollë dhe jo plastikë, siç përdoret ne nga Fold dhe Razr. Më shumë info rreth të dhënave të konfirmuara të Z Flip i lexon këtu.

Sunday, 02 February 2020 17:38

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
[email protected], [email protected]

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Ermir Jonka
Xhonald Mamo