May 18, 2021

Emoji-t më të reja që do të gjeni në iOS 14.5

Emoji-t më të reja që do të gjeni në iOS 14.5

iOS 14.5 vjen me shumë shërbime të reja si App Tracking Transpareny dhe hapja e telefonit nëpërmjet Apple Watch. Mirëpo ne të gjithë e dimë se emoji-t e reja janë janë ato që tërheqin më shumë vëmendje.

Më poshtë listohen disa nga emoji-t më të reja që vijnë me këtë update.

I'd say this is a very versatile Emoji.

  • Fytyra që nxjerr frymën

Për të gjithë personat që nxjerrin një frymë lehtësimi ose për duhanpirësit.

All the new Emoji you'll find in iOS 14.5

  • Fytyra me sytë spirale

Ky Emoji prezanton saktësisht gjendjen e shumicës prej nesh gjatë pandemisë.

All the new Emoji you'll find in iOS 14.5

  • Zemra në zjarr

Një mënyrë perfekte e përshkrimit të asaj çfarë ndiejmë kur hamë fast food gjatë këtyre ditëve.

All the new Emoji you'll find in iOS 14.5

  • Femër me mjeker

Emoji i një mashkulli me mjeker ekziston prej kohësh, tani ekziston ky model dhe per femrat.

All the new Emoji you'll find in iOS 14.5

  • Një shiringë tërësisht e re

Tani lëngu brenda shiringës ka një ngjyrë të tejdukshme në vend të ngjyrës së kuqe të mëparshme.

All the new Emoji you'll find in iOS 14.5

  • Zemra e “mjekuar”

Shumë e përdorshme në rastin kur emoji i zemrës së thyer ose zemrës në flakë nuk mund të përdoret.

All the new Emoji you'll find in iOS 14.5

  • AirPods Max

Këto njihen gjithasshtu si headphones, por dizajni i ri duket ekzaktësisht si AirPods Max.

All the new Emoji you'll find in iOS 14.5

  • Fytyra në re

Kjo re është disi e çuditshme, ngjason më shumë me një shkumë.

All the new Emoji you'll find in iOS 14.5

  • Më shumë variante të skin tones

Në vend që të zgjidhni një ngjyrë lëkure për dy persona, tani ju mund të zgjidhni ato për secilin.

Ne mezi po presim rastin e duhur për të filluar nga përdorimi i këtyre Emoji të reja.

Tuesday, 27 April 2021 02:21 Last modified on Tuesday, 27 April 2021 10:19

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
[email protected], [email protected]

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo