May 29, 2020

Ky aplikacion të mat distancën e sigurisë nga njeri tek tjetri

Friday, 29 May 2020 20:28
Ndërsa jeta duket sikur po mundohet t'i ngjasojë situatës normale, sidoqoftë nuk duhet të harrojmë që pandemia akoma nuk ka ikur. Pikërsisht për të na…

Huawei detyrohet të firmosi me rivalin e YouTube

Thursday, 28 May 2020 22:04
Diku tek një vit më parë Huawei u bllokua nga Departamenti i Tregëtisë U.S duke i përjashtuar nga aksesi tek produktet vendase Amerikane. Kjo ndaloi…

CatchUp nga Facebook tenton të bëj cool audio-telefonata

Thursday, 28 May 2020 19:48
Pikërisht kur menduam se më në fund do të largoheshim nga Zoom dhe të gjitha grupet digjitale që na e kanë nxirë jetën këto kohë,…

Planet UP Business nga Telekom Albania, mbështetje për biznesin e vogël

Wednesday, 27 May 2020 15:47
Ngjarjet e fundit si pasojë e pandemisë së koronavirusit 2019, kanë ndryshuar realitetin tonë. Në këtë kohë, ku mënyra e të punuarit, studiuarit dhe jetesës…

Sony konfirmon çmimin e flagshipit Xperia 1 II

Wednesday, 27 May 2020 13:15
Në një treg të tejmbushur me iPhone, Galaxy dhe Mi, smartphone i radhës vjen plot me vetëbesim në origjinalitetin e tij.E kemi fjalën për Sony…

Ja çfarë presim nga Android 11

Tuesday, 26 May 2020 15:07
Pas Developer Preview të Android 11 tashmë e dimë pak a shumë çfarë të presim konkretisht nga versioni më i ri i sistemit operativ.Nuk këshillohet akoma…

Përdoruesit e iPhone raportojnë se AppStore po shkarkon dhjetra përditësime. Çfarë po ndodh?

Tuesday, 26 May 2020 13:47
Ditë të vështira këto kohë për Apple.iOS 13.5 dhe 13.4.1 i prezantoi shumë përdorues me tabelën "this app is no longer shared with you" dhe ndërsa…

Samsung Galaxy Watch Active2 merr aprovimin për kontrolle mjeksore nga Ministria

Tuesday, 26 May 2020 13:41
Potenciali i aparateve të përdorimit të përditshëm për të na ardhur në ndihmë të kujdesit shëndetësor sapo u ri-vërtetua.Ministria e Kujdesit të Ushqimit dhe Ilaçeve…
Page 1 of 19

Geek Room on Instagram