June 09, 2023

Spider-Man Remastered tashmë është i disponueshëm në PC dhe Steam Deck

Sunday, 14 August 2022 09:44
Loja e re nga Marvel, Spider-Man Remastered është tashmë e disponueshme për PC dhe Steam Deck. Kjo lojë ishte një ndër lojrat më të mira…

Personazhet e Dragon Ball do të vijnë në Fortnite pas një jave

Friday, 12 August 2022 08:53
Epic Games zbuloi përmes një postimi në Twitter ditën e enjte në mëngjes se në Fortnite do të vijnë së shpejti personazhet e Dragon Ball.…

Microsoft pretendon se Sony paguan “për të bllokuar të drejtat” e lojrave të ndryshme, duke i mbajtur ato larg Xbox Game Pass

Thursday, 11 August 2022 10:47
Microsoft ka treguar përmes disa deklaratave tepër “shpërthyese” se Sony paguan për të “bllokuar të drejtat”, duke detyruar zhvilluesit e lojrave që të shtojnë përmbajtjet…

Versioni beta i Call of Duty: Modern Warfare do të vijë gjatë muajit të ardhshëm

Tuesday, 09 August 2022 08:05
Call of Duty: Modern Warfare do të publikojë versionin e parë beta gjatë muajit të ardhshëm, ku lojtarët në PlayStation do të fitojnë akses fillimisht,…

EA ka nisur që tani të publikojë informacione të reja për të ardhmen pas FIFA

Thursday, 04 August 2022 10:31
FIFA 23 nuk është publikuar ende, mirëpo Electronic Arts është duke u përgatitur për të ardhmen e saj pas FIFA. Ditën e djeshme publikuesi lajmëroi…

Gamers-at në SHBA kanë shpenzuar shumë herë më pak para në video-lojra në krahasim me një vit më parë

Wednesday, 03 August 2022 09:42
Klientët nga SHBA kanë shpenzuar më pak në video-lojra gjatë këtij viti dhe këto shpenzime nuk i kanë kaluar $1.78 miliardë në 3 mujorin e…

Studimi zbulon se koha që ju shpenzoni duke luajtur nuk ka asnjë lidhje me nivelet e mirëqenies

Sunday, 31 July 2022 10:07
Një studim në të cilin morën pjesë 39,000 gamers zbuloi se nuk ekzistojnë prova që koha e shpenzuar duke luajtur lojra ndikon në nivelin e…

TikTok ka shtuar në mënyrë të qetë disa mini lojra në aplikacion

Saturday, 30 July 2022 10:02
Gjatë javëve të fundit, TikTok ka nisur të testojë një koleksion të vogël mini-lojrash brenda në aplikacioni. Sipas raportimit nga TechCrunch, aktualisht janë të disponueshme…

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
[email protected], [email protected]

Editorial Staff:
Brenton Bënja (Editor in chief)
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo