June 08, 2023

CD Projekt Red lajmëron se The Witcher do të rikrijohet duke përdorur Unreal Engine 5

Thursday, 27 October 2022 00:52
CD Projekt Red ka deklaruar se do të rikrijojë The Witcher duke u bazuar në Unreal Engine 5, së bashku me Fool’s Theory. Kjo është…

Një studim i ri zbulon se luajtja e video-lojrave për 3 orë në ditë ndihmon aftësitë kognitive

Wednesday, 26 October 2022 07:46
Prej shumë kohësh mendohej se luajtja e video-lojrave nuk ishte një aktivitet që lidhej me rritjen e aftësive mendore dhe shumë prindër dëshirojnë t’i mbajnë…

Xbox vs PlayStation: Gjigantët përleshen për Call of Duty

Tuesday, 18 October 2022 17:02
Pronari i Xbox, Microsoft, i është kundërpërgjigjur pretendimeve se plani i tij për të blerë krijuesin e Call of Duty mund të ndikojë në mënyrë…

The Witcher 4 vjen në vitin 2025

Tuesday, 11 October 2022 15:41
Loja tjetër Witcher nuk do të vijë së shpejti. CEO i përbashkët i CD Projekt, Adam Kicinski, tha gjatë një telefonate investitorësh këtë javë se…

Leva e re e PS5 Pro e çon personalizimin në një nivel krejtësisht të ri

Friday, 07 October 2022 19:47
Është zbuluar leva e parë e licencuar zyrtarisht e PS5 "pro-style". Victrix, një prodhues aksesor premium në pronësi të PDP, ka zbuluar Pro BFG për…

Drejtuesi i PlayStation fluturoi drejt Brukselit për të shfaqur shqetësimet e tij rreth marrëveshjes së Call of Duty

Tuesday, 04 October 2022 09:42
Drejtuesi i PlayStation Jim Ryan ka fluturar personalisht drejt Brukselit gjatë muajit të kaluar për të diskutuar planin e Microsoft për blerjen e Activision Blizzard,…

Sony planifikon të ketë gati 2 milionë PSVR 2 deri në mars të vitit 2023

Tuesday, 04 October 2022 09:36
Sony ka disa plane ambicioze për gjeneratën e re të pajisjeve të realitetit virtual, pasi ka si qëllim të prodhojë 2 milionë njësi PSVR 2…

Google do të mbyllë shërbimin cloud të Stadia dhe do të rimbursojë lojtarët

Monday, 03 October 2022 11:21
Stadia u shpall si një "Netflix për lojëra" kur u lançua në nëntor 2019, duke i lejuar lojtarët të transmetojnë lojëra në internet pa pasur…

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
[email protected], [email protected]

Editorial Staff:
Brenton Bënja (Editor in chief)
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo