January 29, 2022

Shikoni trailer-in e parë të GTA: The Trilogy që do të lançohet në 11 nëntor

Friday, 22 October 2021 16:36
Rockstar Games më në fund publikoi një trailer për versionin e ri të Grand Theft Auto: The Trilogy, ku përfshihen GTA III, Vice City dhe…

Trailer-i i parë i Uncharted është i tejmbushur me fytyra të njohura

Friday, 22 October 2021 00:13
Pas një dekade punë nga 7 regjizorë të ndryshëm, filmi Uncharted i Sony është më në fund gati për t’u publikuar, dhe tashmë ajo ka…

Aplikimi i fundit për patentim nga Sony do të lejojë spektatorët të nxjerrin jashtë loje lojëtarët "më të dobët"

Friday, 22 October 2021 00:00
Në 2020, Sony aplikoi për një patentim i cili do të lejojë spektatorët që po ndjekin një transmetim të drejtpërdrejtë dhe pjesëmarrësit në lojë të…

Video virale tregon reagimin e qenit që “të copëton zemrën”

Thursday, 21 October 2021 00:36
Për shumicën e njerëzve, vrasja e qenve në video-lojra është një moment shumë trishtues, por që i kërkohët ndonjëherë lojëtarëve nga lojëra të ndryshme aksion…

FIFA i drejtohet EA Sports me një deklaratë të fortë dhe paralajmëron krijimin e një loje të sajën

Tuesday, 19 October 2021 00:27
Pas deklaratave të fundit nga EA Sports të cilat tregonin se mund të ndryshohej emri i lojës FIFA në të ardhmen, ka ardhur një reagim…

Hakerat dëmtojnë imazhin e Twitch me fotografitë e Jeff Bezos pas shpërndarjes masive të të dhënave

Saturday, 09 October 2021 08:55
Twitch është përballur me një javë të vështirë, e cila nuk duket të ketë përfunduar ende. Ditën e djeshme, hakerat ishin në gjendje të dëmtonin…

Trilogjia e Grand Theft Auto do të bëhet remaster për PC dhe konsolat e tjera, bashkë me Nintendo Switch

Saturday, 09 October 2021 08:39
Pas shumë raportimeve të ndryshme që tregonin se Grand Theft Auto III, Vice City dhe San Andreas do të vinin me disa versione remastered HD,…

Laura Miele bëhet gruaja më e fuqishme në botën “gaming” pas emërimit si zyrtare e lartë operative në EA

Friday, 01 October 2021 23:51
Electronic Arts ka vendosur të ngrejë në detyrë ish-zyrtaren e lartë të studios Laura Miele, e cila tashmë do të jetë zyrtare e lartë operative…

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
info@geekroom.al, marketing@geekroom.al

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo
Kristian Hodo
Klementina Mema

 

 

Geek Room © 2019