May 30, 2020

Me 350 milion regjistrime Fortnite bëhet një nga emrat më të mëdhenj të dekadës

Wednesday, 06 May 2020 20:53
350 milion lojtarë të regjistruar në Fortnitë, deklaron Epic. Çka e bën atë një nga emrat më të famshëm të krijuar ndonjëherë, duke e pozicionuar…

Samsung Shqipëri të propozon 4 lojra që duhet të shkarkosh në smartphone

Wednesday, 06 May 2020 09:57
Një nga opsionet më të përshtatshme për një kohë të lirë të përmbushur janë padyshim lojërat, bota magjike e personazheve virtuale, sfidave dhe madje edhe…

Traileri i sezonit 5 të Apex Legends zbulon disa nga aftësitë e Loba

Tuesday, 05 May 2020 20:18
Apex Legends së shpejti do të hyjë në Sezonin 5: Fortune's Favor dhe traileri u lançua pak orë më parë. Loba karakteri i ri i…

Ja një tjetër version se si mund të jetë PlayStation 5

Tuesday, 05 May 2020 14:28
PlayStation akoma nuk e ka thyer heshtjen kaq misterioze rreth design-it të PS5, ama kjo nuk ka ndaluar entuziastë gjithandej nëpër botë të hedhin hamendësimet…

GTA VI mund të jetë akoma vite larg

Tuesday, 05 May 2020 13:54
Rockstar akoma nuk ka konfirmuar gjë por Grand Theft Auto VI është rrugës dhe për këtë jemi të gjithë të bindur. Ama data e daljes…

9 tituj të konfirmuar për Xbox Series X

Monday, 04 May 2020 14:45
Ndërsa presim akoma eventet lançuese të dy konsoleve më të nxehta të momentit mund të merremi me lojrat. PS5 akoma po fsheh shumë gjëra, Xbox…

Xbox Series X do të ketë një as nën mëngë kundër PlayStation 5

Friday, 01 May 2020 21:15
Microsoft do të sjellë Project xCloud në Xbox Game Pass diku nga fundi i këtij viti, duke eleminuar mundësisht nevojën për të shkarkuar një lojë…

3 lojra PC falas nga Ubisoft ndër to një Assassin's Creed

Friday, 01 May 2020 19:50
Gjithçka të duhet është një PC dhe një adresë Ubisoft dhe 3 loja të tjera mund të bëhen të tuat që sot. Assassin's Creed 2,…

Geek Room on Instagram