August 11, 2020

Nintendo PlayStation i rrallë del për herë të parë në ankand publik

Friday, 27 December 2019 21:10
Ishte fillimi i viteve '90 kur Ken Kutaragi, inxhinier në Sony Computer Entertainment dhe më vonë CEO, krijoi një chip audio për Nintendo pas të…

Call of Duty zëvendëson armët me topa bore

Wednesday, 25 December 2019 22:46
Këtë fundvit armët zëvendësohen me topa bore në Call of Duty: Modern Warfare. Një update i cili do të zgjasë për pak ditë, lejon lojtarët…

Facebook Gaming lançon dy lojra të reja Pokémon

Tuesday, 24 December 2019 17:55
Ekskluzivisht për Facebook Gaming sapo janë lançuar dy lojra të reja Pokémon. Pokémon Tower Battle është e mundur të luhet në të gjithë botën dhe…

Zulohet loja e dytë për PlayStation 5

Sunday, 22 December 2019 22:05
Sony Interactive Entertainment nuk ka treguar shumë për lojrat të cilat po përgatiten për PS5 dhe deri tani ajo çfarë dimë është emri i Godfall…

Acer Predator XB273K, ekrani më i mirë dhe i shtrenjtë për gaming në 2019

Monday, 09 December 2019 09:44
Të luash në 4K është tepër e shtrenjtë dhe jo të githë mund ta përballojmë ekonomikisht. Pavarësisht kësaj është mirë të dijmë se cili është…

Mario Kart Tour është loja më e shkarkuar në iPhone për 2019

Tuesday, 03 December 2019 10:32
Pavarësisht lançimit të vonë në shtator të këtij viti, Mario Kart Tour është klasifikuar si loja free më e shkarkuar në iPhone duke lënë pas…

Diskriminimi gjinor dhe ngacmimet seksuale i kushtojnë Riot Games $10 mil

Tuesday, 03 December 2019 09:49
Krijuesja e League of Legends, Riot Games, ka arritur një marrëveshje me punëtoret femra nga viti 2014 deri sot të cilat kanë akuzuar kompaninë për…

Fuqia e lojrave në PC zbret në Samsung Galaxy

Friday, 29 November 2019 22:34
Nëse nuk je ende gati të kalosh në Stadia por ke një Galaxy, Samsung të prezanton me PlayGalaxy Link, një shërbim streaming i lojrave nga…

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
[email protected], [email protected]

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Ermir Jonka
Xhonald Mamo