June 09, 2023

Statistikat e publikuara nga Elden Ring tregojnë se cilët janë 5 bosët më të vështirë për t’u mundur

Tuesday, 21 March 2023 08:17
Bandai Namco, krijuesi i Elden Ring, ka zbuluar shumë statistika të reja nga të dhënat e grumbulluara brenda lojës, duke përfshirë këtu dhe se cilët…

Koleksioni Uncharted për PS5 dhe Tchia janë lojrat e reja që do të përfshihen në PS Plus Extra dhe Premium për muajin mars

Thursday, 16 March 2023 00:11
Tashmë Sony ka prezantuar katalogun e plotë të lojrave që do të shtohen në PlayStation Plus Extra dhe Premium për muajin mars. Tchia do të…

Red Bull do të nxjerrë në shitje një simulator të modelit mjaft të suksesshëm RB18

Wednesday, 15 March 2023 00:46
Red Bull ka bashkëpunuar me Memento Exclusives për të ofruar një simulator lojrash të bazuar në modelin shumë të suksesshëm RB18, duke i dhënë entuziastëve…

Një lojë e re Counter-Strike është në fazat e fundit të zhvillimit dhe mund të prezantohet në fund të këtij muaji

Tuesday, 07 March 2023 09:51
Ka kaluar më tepër se një dekadë që nga prezantimi i Counter-Strike: Global Offensive, dhe Valve me sa duket po përgatitet për të prezantuar një…

Sony mund të detyrohet të zbulojë shifrat e paguara për të ruajtur ekskluzivitetin e lojrave të ndryshme në PlayStation

Saturday, 04 March 2023 09:42
Sony me shumë mundësi do të detyrohet nga Federal Trade Commission që të detajojë marrëveshjet e ekskluzivitetit të lojrave të ndryshme duke treguar shumën e…

Loja VR "Population: One" nga Meta do të ofrohet falas nga data 9 mars

Wednesday, 01 March 2023 10:22
Meta finalizoi blerjen e lojës VR të quajtur Population: One në 2021, e cila momentalisht shitet me një çmim prej $30 në Quest Store, por…

Virtosu Cezar, ish-drejtori krijues në kompaninë që ndihmoi në zhvillimin e lojës Marvel’s Avengers, kërkon falje publike

Tuesday, 21 February 2023 21:34
Virtosu Cezar, ish-drejtor krijues në Virtous, një kompani që ndihmoi në zhvillimin e lojës Marvel’s Avengers, ka kërkuar falje për mënyrën se si loja u…

Harta e re në gjysmën e sezonit të Call of Duty: Modern Warfare II duket mbresëlënëse

Thursday, 16 February 2023 09:04
Një hartë e re është gati për t’u shfaqur në Call of Duty: Modern Warfare II më parë seç ishte parashikuar. Supozohej që në sezonin…

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
[email protected], [email protected]

Editorial Staff:
Brenton Bënja (Editor in chief)
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo