August 11, 2020

Microsoft Flight Simulator kësaj here do të fluturojë edhe mbi Ballkan

Vlerëso këtë lajm
(0 votes)
Microsoft Flight Simulator kësaj here do të fluturojë edhe mbi Ballkan

Në fakt Microsoft Flight Simulator është një projekt ambicioz, i projektuar për ti shërbyer fushës së aviacionit, për të matur fluturimet, njohjen e teknikës por edhe praktikën virtuale. Një kombinim teknologjish janë shpenzuar, nga arkiva e hartave të Bing, imazheria, photogometria si dhe AI, qëllimi i lojës është të krijojë një eksperiencë sa më reale dhe të paraqesë lokacionet reale të botës.

 

csm_fs_top_a8c1b96157.png Gjithë ky investim vjen nga ana tjetër për botën e gaming si një eksperiencë unike, dhe tani që do të shtohet edhe VR duhet provuar me patjetër. Proçese të sakta të uljes ngritjes e madje edhe sfidash si kushtet e këqija, stuhitë etj. Sifidat e uljes janë shtuar, ato do të testojnë pilotët me dsia nga aeroportet më të rrezikshëm të botës. Katalogu i avionëve dhe aeroporteve varion nga abonimi.

Në datën 18 gusht platforma do të vijë edhe në Steam bashkë me shtesat e reja.
Icon A5 është një avion i vogël sportiv i cili ndër të tjera do të bëjë edhe ulje në ujë dhe akrobaci të cilat në VR duhet të jenë eksperiencë për tu provuar.

microsoft-flight-simulator-icon-a5-e.jpg

Ajo që na lumturon më shumë është shtimi i fluturimit mbi tre panorama të reja Nevada, Patagonia dhe Ballkani! 

 

 

Thursday, 30 July 2020 13:11 Last modified on Thursday, 30 July 2020 16:46

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
[email protected], [email protected]

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Ermir Jonka
Xhonald Mamo