May 29, 2020

Ja 38 lojrat e reja të PlayStation 5

Friday, 29 May 2020 11:56
E thotë vetë Sony  PlayStation 5 do të shfaqet përpara botës më 4 qershor ora 22:00. Po ndërsa kjo dilemë e madhe më në fund merr…

Shtyhet përsëri fundi i sezonit 2 për Fortnite

Friday, 29 May 2020 11:48
Sezoni i ri i Fortnite është rrugës por do të shtyhet edhe me një javë tjetër. Data e re është 11 Qershor, kjo sipas deklaratës…

Valorant do të vijë me tournamente që në lançim

Thursday, 28 May 2020 19:26
Lajmi i gëzueshëm që Valorant do të vijë më herët se ç'ishte parashikuar merr edhe më shumë entuziazëm pasi në 2 qershor krahas eventit të…

Sony pritet të zbulojë detaje të tjera për PS5 gjatë këtyre ditëve

Wednesday, 27 May 2020 20:23
Sony rrëmben vëmendjen e medias pasi publikon Xperia 1 II dhe sado të interesuar ndaj smartphonëve qofshim zemra na qan të gjithëve për konsolen e…

Ja si të përmbushësh sfidën e kësaj jave në Fortnite

Wednesday, 27 May 2020 13:20
Chapter 2 Sezoni 2 i cili filloi në 20 Shkurt, po i afrohet fundit duke i lënë vendin sezonit të 3 më 4 Qershor. Si…

Last of Us Part II ndalohet në Lindjen e Mesme për shkak të kontentit imoral

Tuesday, 26 May 2020 13:56
Ndërsa pjesa më e madhe e qytetërimit shkon përpara drejt liberalizimit, një pjesë e botës refuzon të largohet nga traditat e saj. The Last of…

Ja kalendari i eventeve më të rëndësishme të gaming këtë verë

Monday, 25 May 2020 21:05
Sipas përllogaritjeve më të fundit industria e videogaming është shumë më e madhe se ajo e filmit dhe muzikës bashkë, ndaj nuk na surprizon fakti…

Sezoni 2 i Fortnite do të mbyllet me një superevent këtë fundjavë

Sunday, 24 May 2020 14:09
Fortnite më në fund ka një numërim mbrapsht për eventin mbyllës të sezonit. Më 30 Maj eventi Doomsday do të mbyllë sezonin 2. Zërat vërdallë…
Page 1 of 14

Geek Room on Instagram