June 08, 2023

Kush është Linda Yaccarino, CEO e re e Twitter?

Sunday, 21 May 2023 09:57
CEO e re e caktuar nga Elon Musk është gati të nisë punën në Twitter dhe të performojë strategjitë e saja. Duket se gjithçka është…

Biografia e Elon Musk nga Walter Isaacson do të publikohet në shtator të këtij viti

Sunday, 21 May 2023 09:50
Walter Isaacson, i cili më parë ka shkruajtur biografinë e personave mjaft të njohur si Steve Jobs, Benjamin Franklin dhe shumë personave të tjerë, do…

Një profesor në Teksas ngel gjysmën e studentëve në klasën e tij pasi ChatGPT pranoi gabimisht se kishte shkruar detyrat e tyre

Wednesday, 17 May 2023 23:59
Një profesor në Teksas vendosi të ngelë më tepër se gjysmën e studentëve në klasën ku jepte mësim pasi ChatGPT pranoi gabimisht se kishte shkruar…

Në Gjermani sapo janë zbuluar gjurmë humane 300,000 vjeçare

Wednesday, 17 May 2023 23:58
Shkencëtarët kanë zbuluar disa gjurmë humane të cilat mendohet të jenë rreth 300,000 vjeçare në Gjermani, dhe për fat të mirë ato janë ruajtur në…

“Ah sikur ta dija që jeta është shumë më tepër se vetëm punë” tregon Bill Gates

Wednesday, 17 May 2023 08:30
Bill Gates tregoi se nuk arriti dot të kuptonte deri sa arriti në një moshë të madhe se ka shumë gjëra për t’u bërë në…

CIA nxit rusët të shpërndajnë sekretet me SHBA përmes videos së re të publikuar

Wednesday, 17 May 2023 08:27
CIA ka publikuar një video të re në rrjetet sociale zyrtare ku i bën thirrje rusëve të raportojnë sekretet në lidhje me luftën në Ukrainë…

Elon Musk i tregon drejtuesve se nuk do të mund të punësojnë persona të tjerë në Tesla pa aprovimin e tij

Tuesday, 16 May 2023 17:52
CEO i Tesla, Elon Musk i ka kërkuar të gjithë drejtuesve në kompani se nuk do të punësojnë persona të rinj në kompani pa marrë…

Ky youtuber inskenoi përplasjen e një avioni, tashmë rrezikon të dënohet me 20 vite burgim

Saturday, 13 May 2023 10:09
Një youtuber vendosi që të krijonte një video të re ku largohet me qëllim nga një avion dhe e lë atë të përplaset në tokë.…
Page 2 of 104

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
[email protected], [email protected]

Editorial Staff:
Brenton Bënja (Editor in chief)
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo