June 08, 2023

Lionel Messi i dhuron stafit të Argjentinës 35 iPhone të personalizuar me vlerë $210,000

Friday, 03 March 2023 00:09
Lionel Messi ka menduar të falenderojë të gjithë kolegët e tij në ekipin kombëtar të Argjentinës së bashku me stafin për fitimin e Kupës së…

CIA përdor një metodë “sekrete” për të larguar dhimbjet

Friday, 03 March 2023 00:02
Gjatë kohëve të fundit në TikTok kanë nisur të qarkullojnë video të ndryshme ku tregohet një metodë “sekrete” e përdorur nga agjentët e CIA për…

Coca-Cola firmos marrëveshjen e re me OpenAI

Monday, 27 February 2023 16:56
Coca-Cola ka vendosur të përfshihet më tepër në fushën e inteligjencës artificiale duke firmosur një marrëveshje të re me OpenAI. Në deklaratën për shtyp ku…

Sekretarja e transportit në Spanjë jep dorëheqjen pasi trenët e rinj janë më të mëdhenj se tunelet

Monday, 27 February 2023 09:52
Sekretarja e shtetit për transportin në Spanjë ka dhënë dorëheqjen pas zemërimit publik dhe politik për shkak të ngjarjeve të fundit që kanë ndodhur në…

Google i kërkon punonjësve të ndajnë së bashku hapësirën e punës për të ulur kostot e kompanisë

Saturday, 25 February 2023 09:48
Dhe pse Google ka një vlerë në treg prej $1.18 trilionë, ka nisur të kursejë akoma më tepër duke detyruar disa punonjës të ndajnë hapësirën…

Ekspertët tregojnë se 39% e kohës së shpenzuar për të bërë punët e shtëpisë do të automatizohet deri në 2033

Friday, 24 February 2023 22:06
Punët e shtëpisë janë gjithmonë një “dhimbje koke” për të gjithë ne. Mirëpo ekspertët tregojnë se kjo dhimbje koke do të lehtësohet gjatë viteve në…

Pasagjerët votojnë Wizz Air si kompaninë më të keqe për fluturimin në distanca të shkurtra

Thursday, 23 February 2023 11:35
Pasagjerët nga Mbretëria e Bashkuar kanë votuar Wizz Air si linjën ajrore më të keqe për fluturimin në distanca të shkurtra. Këto rezultate u gjeneruan…

Studimet e reja tregojnë rezultate pozitive nga punimi për 4 ditë në javë

Wednesday, 22 February 2023 09:29
Rezultatet që po prisnim prej kohësh janë zbuluar – punimi për 4 ditë në javë është me të vërtetë i suksesshëm, sipas studimeve të kryera.…

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
[email protected], [email protected]

Editorial Staff:
Brenton Bënja (Editor in chief)
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo