August 11, 2022

Disney publikon trailer-in e parë të filmit të ri Pinocchio, me Tom Hanks në rolin e Geppetto

Tuesday, 31 May 2022 23:57
Nga të gjitha projektet e ndryshme të bazuara mbi historinë e Pinocchio, si ajo e Guillermo del Toro-s, projekti më interesant është ai nga Disney,…

Një rotullim i poleve magnetike të Tokës 42,000 vite më parë mund të ketë çuar në një zhdukje masive

Tuesday, 31 May 2022 08:13
Një studim i ri ka zbuluar se një rrotullim i poleve magnetike të Tokës 42,000-41,000 vite më parë mund të ketë sjellë kriza të mëdha…

Përbindëshi i ri në Stranger Things 4 është krijuar nga efektet praktike, pak CGI dhe shumë ngjitës

Tuesday, 31 May 2022 08:10
Me përbindësha të tmerrshëm si Demogorgon dhe Mind Flayer, Stranger Things ka krijuar një koleksion të mahnitshëm të tyre. Mirëpo në sezonin më të ri,…

Shkencëtarët duan të hapin një kristal 830 milionë vjeçar që përmban mikroorganizma të vjetër ndoshta ende të gjallë

Sunday, 29 May 2022 09:51
Gjeologët po planifikojnë të thyejnë kristalin 830 milionë vjeçar, pasi ata besojnë se në të gjenden mikroorganizma ende të gjallë. Studiuesit nga Geological Society of…

Një lloj i ri kimikati tepër reaktiv në atmosferën e Tokës mund të ndikojë në shëndetin e njerëzve dhe klimën globale

Sunday, 29 May 2022 09:47
Shkencëtarët nga University of Copenhagen kanë zbuluar një lloj të ri substance tepër reaktive në atmosferën e Tokës, e cila mund të paraqesë një kërcënim…

Këto domate të modifikuara gjenetikisht luftojnë insufiçiencën e vitaminës D

Saturday, 28 May 2022 05:11
Defiçienca e vitaminës D është një problem shëndetësor në rritje gjatë kohëve të fundit, por shumë pak ushqime janë të pasura me këtë vitaminë. Për…

Aksionerët e Twitter padisin Elon Musk pas rënies së vlerës në treg të kompanisë

Saturday, 28 May 2022 05:03
Një padi e re nga disa aksionerë të Twitter u dorëzua në gjykatën federale në San Francisco gjatë ditës së mërkurë, ku pretendohet se CEO…

Personat që përdorin smartphone-in për të paguar faturat e tyre shpenzojnë më tepër seç duhet

Wednesday, 25 May 2022 09:51
Ndoshta në Shqipëri pagesa contactless përmes smartphone-ve apo orave smart nuk është shumë e përhapur, mirëpo një studim i ri tregon se në këtë mënyrë…

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
info@geekroom.al, marketing@geekroom.al

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo

 

 

Geek Room © 2019