June 08, 2023

Një injektim i vetëm me qeliza burimore ul rrezikun për zhvillimin e një infarkti ose një goditje në tru me 58%

Wednesday, 29 March 2023 05:03
Më tepër se 6 milionë amerikanë jetojnë me insufiçiencë kardiake kronike, një fenomen që ndodh kur zemra nuk arrin të pompojë gjakun siç duhet. Në…

Libani ndahet në dy zona kohore pas rrëmujës së shkaktuar nga ndryshimi i orës

Tuesday, 28 March 2023 05:28
Vendimi i marrë gjatë orëve të fundit i qeverisë libaneze për të shtyrë me një muaj ndryshimin e orës deri në përfundimin e muajit të…

Apple kërcënon punonjësit duke thënë se do të marrë masa për të gjithë ata që nuk shfaqen në zyra për të paktën 3 ditë në javë

Sunday, 26 March 2023 06:29
Apple ka kërcënuar të gjithë punonjësit e kompanisë duke thënë se do të marrë masa ndaj personave që nuk shfaqen në zyrë për të paktën…

Bill Gates sapo publikoi një letër 7 faqe të gjatë rreth AI, duke treguar dhe parashikimet e tij

Wednesday, 22 March 2023 10:17
Me sa duket Bill Gates ka menduar shumë rreth AI gjatë kohëve të fundit, aq shumë saqë arriti të shkruante një letër 7 faqëshe në…

Prezantohet trailer-i i filmit që do të trajtojë shkëlqimin dhe rënien e BlackBerry

Saturday, 18 March 2023 09:29
Së shpejti pritet që të prezantohet një film i ri mbi suksesin e menjëhershëm të BlackBerry dhe mënyrën se si kjo kompani nuk arriti të…

Ministrja e Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes lajmëron krijimin e një agjencie për startup-et

Saturday, 18 March 2023 09:21
Edona Bilali, Ministrja e Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes, ka lajmëruar ditën e djeshme në mbledhjen e Këshillit të Ministrave për krijimin e një agjencie…

Studimet tregojnë se vendosja e limiteve kohore në TikTok apo YouTube nuk i jep zgjidhje problemit kryesor

Sunday, 12 March 2023 19:49
Nëse ju dëshironi që të limitoni kohën që shpenzoni në rrjete sociale si TikTok, Instagram apo YouTube, ju mund të vendosni një limit kohor që…

NASA ka nisur monitorimin e një asteroidi që mund të përplaset me tokën në ditën e Shën Valentinit në vitin 2046

Saturday, 11 March 2023 10:10
Gjenden me miliona asteroidë në sistemin tonë diellorë dhe për fat të mirë numri i asteroidëve që mund të kalojnë pranë planetit tonë është shumë…

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
[email protected], [email protected]

Editorial Staff:
Brenton Bënja (Editor in chief)
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo