January 29, 2022

Lexoni email-et që Elon Musk i dërgon punonjësve të Tesla mbi muzikën në punë dhe ndjekjen e udhëzimeve

Wednesday, 24 November 2021 10:01
CEO i Tesla, Elon Musk njihet për komunikimin e tij spontan në masë, duke filluar që nga publikimet shumë të zakonshme në Twitter e deri…

Amazon lejon stafin të “spiunojë” historinë e blerjeve të personave VIP

Wednesday, 24 November 2021 09:53
Amazon është akuzuar gjatë kohëve të fundit pasi ka lejuar stafin e saj të “spiunojë” në historinë e blerjeve të kryera nga personalitete mjaft të…

Ja se sa paguhen punonjësit në Tesla, që nga inxhinierët e software-it e deri tek menaxherët

Saturday, 20 November 2021 09:18
Pas disa vitesh si një drejtues “i vetëm” i tregut të makinave elektrike, Tesla po përballet me rritjen e rivalitetit në këtë sektor. Megjithatë Tesla…

Eklipsi i pjesshëm hënor më i gjatë në 600 vite shihet qartë në New York dhe ofron disa pamje mahnitëse

Saturday, 20 November 2021 09:09
Eklipsi i pjesshëm hënor më i gjatë që nga viti 1440 mahniti qytetarët në New York, Tokyo dhe Brisbane duke i dhënë Hënës një dritë…

Kombet e Bashkuara i përgjigjen sfidës së Musk për hartimin e një plani që do t’i japë fund urisë në botë nëse ai dhuron $6.6 miliardë

Friday, 19 November 2021 07:46
Gjatë javëve të fundit Elon Musk sfidoi Kombet e Bashkuara që t’i tregonin atij një plan se si uria globale do të merrte fund nëse…

Kur do të mësojmë nga gabimet? “123456” dhe “password” janë akoma password-et më të përdorur në botë

Thursday, 18 November 2021 01:18
Ne njoftohemi shpesh për ndërrimin e password-it tonë ekzistues në një password më të sigurtë, por gjithsesi vazhdojmë të përdorim password-e që janë tepër të…

Ekuipazhi i misionit Inspiration4 shpërndan disa foto magjepsëse të Tokës nga hapësira

Wednesday, 17 November 2021 01:57
Ekuipazhi i parë i përbërë nga 4 civilë, Jared Isaacman, Haley Arcenauex, Sian Proctor dhe Chris Sembroski shpërndanë disa pamje të reja nga misioni i…

Pajisjet teknologjike dhe aplikacionet e shëndetit ndihmojnë më tepër personat e pasur

Wednesday, 17 November 2021 01:54
Një analizë e re ka zbuluar se mjetet dixhitale si mesazhet motivuese që tentojnë t’ju nxisin të bëni më tepër aktivitet fizik nuk janë shumë…

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
info@geekroom.al, marketing@geekroom.al

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo
Kristian Hodo
Klementina Mema

 

 

Geek Room © 2019