June 08, 2023

Ja se si një fotografues ndihmoi në krijimin e kësaj fotoje tepër të detajuar të Diellit nga oborri i shtëpisë së tij

Thursday, 13 April 2023 10:45
Fotografët e yjeve Andrew McCarthy dhe Jason Guenzel punuan së bashku për më tepër se 5 ditë për të krijuar një fotografi shumë të detajuar…

Hëna po largohet nga Toka, duke bërë që ditët në planetin tonë të jenë më të gjata

Wednesday, 12 April 2023 00:06
Gjithmonë është menduar se sateliti i vetëm natyral i Tokës, Hëna, ruante një largësi konstante nga planeti ynë për shkak të tërheqjes gravitacionale. Megjithatë shkencëtarët…

Disa hajdutë thyejnë murin në banjot e Apple Store dhe vjedhin mbi 400 produkte Apple

Tuesday, 11 April 2023 08:31
Hajdutët kanë vjedhur pajisje me vlerë rreth $500,000 nga një dyqan Apple Store në Washington, pasi thyen murin e banjos të dyqanit nga një kafene…

Toka u përball sot me një stuhi diellore tepër të fuqishme

Monday, 10 April 2023 00:01
Stuhia e fortë diellore e zhvilluar këtyre ditëve mund të ketë një impakt të konsiderueshëm në Tokë. Njolla diellore duket se shpërtheu në një stuhi…

Studiuesit tregojnë se aksesi në internet duhet të jetë një e drejtë njerëzore për të luftuar pabarazinë aktuale

Sunday, 09 April 2023 13:46
Shumë njerëz në mbarë botën janë të varur nga përdorimi i internetit në kryerjen e aktiviteteve të përditshme, duke filluar që nga edukimi, puna, shëndetësia…

11 vite pas vdekjes së themeluesit të Apple, Steve Jobs, do të prezantohet një libër me intervistat dhe fjalimet e tij

Saturday, 08 April 2023 10:49
Steve Jobs mund të mos jetë më fizikisht pranë nesh, megjithatë intervistat dhe fjalimet e tij do të jenë gjithnjë të pranishme. Pas më tepër…

Elon Musk ka nisur shitjen e birrave Tesla për €89 për të festuar hapjen e gigafabrikës në Berlin

Wednesday, 05 April 2023 00:46
Elon Musk ka nisur shitjen e birrave “GigaBier” të cilat janë të prodhuara në Gjermani dhe janë të vendosura në shishe që kanë dizajn të…

WWE dhe UFC do të bashkohen për të krijuar një kompani të re të menaxhuar nga Ari Emanuel dhe Vince McMahon

Tuesday, 04 April 2023 08:30
Vince McMahon, drejtuesi i World Wrestling Entertainment ka pranuar që të bashkohet me UFC për të krijuar një kompani të re të kontrolluar nga Endeavor…
Page 6 of 104

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
[email protected], [email protected]

Editorial Staff:
Brenton Bënja (Editor in chief)
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo