October 18, 2021

Mac Pro shfaqet ne IG Story te Calvin Harris

Sunday, 10 November 2019 20:21
artProdukti me i ri i Apple, i listuar ne web si "coming this fall", eshte shfaqur kete te shtune ne IG Story te Calvin Harris…

Samsung dhe Hey Reilly rikrijojne kryeveprat boterore me Note10+

Friday, 01 November 2019 11:20
Artisti dixhital Hey Reilly i ka dhene nje pamje te re veprave tradicionale te Van Gogh, Botticelli dhe Da Vinci, duke i pershtatur ato plotesisht…

Joker thyen rekorde

Tuesday, 05 November 2019 11:12
I shumeprituri Joker doli ne kinema pak jave me pare dhe duket se sot suksesi i tij eshte konfirmuar duke u renditur si filmi me…

Spiderman kthehet ne Marvel

Sunday, 03 November 2019 15:45
Tom Holland beri mire qe nuk foli keq per Sony pasi ky eshte nje shans i ri per aktorin te rikthehet ne rolin qe kete…

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
[email protected], [email protected]

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo