August 11, 2022

Ja se si valët e trurit mund të përdoren në çështjet kriminale

Sunday, 03 July 2022 09:42
Agjencitë e zbatimit të ligjit në të gjithë botën vuajnë nga mosvërtetimi i deklaratave të dëshmitarëve okularë dhe mosgjetja e provave fizike në vendngjarje. Shpeshherë…

Steve Jobs nderohet pas vdekjes me çmimin Medal of Freedom nga presidenti Biden

Saturday, 02 July 2022 09:57
Ditën e premte, Shtëpia e Bardhë lajmëroi se Steve Jobs, bashkë-themeluesi dhe ish-CEO i Apple, është nderuar pas vdekjes me çmimin Medal of Freedom nga…

Mark Zuckerberg rrit objektivat e performancës për punonjësit në mënyrë që të largojë nga puna personat “që nuk duhet të jenë në kompani”

Saturday, 02 July 2022 09:51
CEO i Meta, Mark Zuckerberg, iu drejtua stafit përmes një sesioni Q&A duke treguar se ai po planifikon te rrisë objektivat e performancës për punonjësit…

Ja çfarë duhet të dini rreth kaosit të udhëtimit në aeroportet e Evropës

Friday, 01 July 2022 08:33
Në aeroportin Heathrow të Londrës, disa pasagjerë treguan se kishin gjetur rradhë të gjata në linjat e emigracionit. Në Dublin, një tufë e madhe valixhesh…

Bullizmi kibernetik ka një impakt më të keq në personat adoleshentë se sa ofendimi tradicional ballë për ballë

Wednesday, 29 June 2022 09:59
Studiuesit nga SHBA dhe Izraeli kanë arritur në përfundimin se bullizmi kibernetik ka një impakt shumë më të keq në adoleshentët, krahasuar me bullizmin “tradicional”…

Ekspozimi ndaj ndotjes shkakton 10% të të gjitha rasteve me kancer në Evropë

Wednesday, 29 June 2022 09:56
Ndotësit në ambientin që jetojmë apo në vendin e punës, së bashku me disa risqe natyrale, kanë një impakt të madh në shëndetin tonë, madje…

Një krater i dyfishtë është shfaqur në Hënë pas përplasjes së një rakete misterioze

Wednesday, 29 June 2022 09:49
Hëna tashmë ka një krater të ri të dyfishtë i cili u krijua pasi trupi i një rakete është përplasur me sipërfaqjen e Hënës në…

Apple përfiton $1,700 në sekondë, ndërkohë që Google dhe Microsoft përfitojnë $1,000

Tuesday, 28 June 2022 08:38
Gjigandët e Silicon Valley, si Apple, Google dhe Microsoft janë kompanitë më fitimprurëse në SHBA, duke përfituar më tepër se $1,000 në çdo sekondë. Ndërkohë…

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
info@geekroom.al, marketing@geekroom.al

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo

 

 

Geek Room © 2019