June 08, 2023

Njerëzit depozitojnë rreth $1 miliardë në llogaritë e kursimit të Apple përgjatë 4 ditëve të para të lançimit

Thursday, 04 May 2023 08:58
Apple ka mësuar nga lojrat e Monopoly se është shumë mirë që të jesh një bankier dhe një lojtar njëkohësisht. Ditën e hënë Forbes ka…

Punonjësit e Meta duket se kanë humbur besimin ndaj Mark Zuckerberg

Thursday, 04 May 2023 08:57
Deri në fundin e muajit prill dukej sikur Meta po kalonte një ndër kaoset më të mëdha nga të gjitha kompanitë e tjera teknologjike. Gjatë…

“Kumbari i AI” largohet nga Google tepër i shqetësuar mbi të ardhmen e punës së jetës së tij

Wednesday, 03 May 2023 08:12
Geoffrey Hinton, i cili njihet si “kumbari i AI” së bashku me dy kolegë të tjerë, fitoi në vitin 2018 çmimin Turing për punën e…

Ky CEO po shpenzon më tepër se $2,000 në muaj për të blerë ChatGPT Plus për të gjithë punonjësit, duke kursyer shumë orë pune

Tuesday, 02 May 2023 09:38
Akash Nigam, krijuesi i Genies, ka vendosur të abonojë të gjithë adresat e 120 punonjësve të kompanisë në ChatGPT Plus, duke shpenzuar $2,400 në muaj.…

Ky studim ka zbuluar se cilat shtete shpenzojnë më tepër kohë para ekraneve

Tuesday, 02 May 2023 09:34
Electronics Hub tregon përmes një studimi të ri kohën mesatare që qytetarë të ndryshëm në të gjithë botën shpenzojnë para ekraneve të pajisjeve elektronike. Me sa duket…

Pothuajse 80% e të gjithë përdoruesve të smartwatch që kanë një iPhone përdorin një Apple Watch

Sunday, 30 April 2023 23:23
Një raportim i ri nga Counterpoint Research ka zbuluar se pothuajse 80% e të gjithë përdoruesve të orave smart që kanë një iPhone kanë blerë…

Materialet plastike mikroskopike futen në tru vetëm 2 orë pas gëlltitjes

Sunday, 30 April 2023 23:18
Studimet e reja kanë treguar se materialet plastike mikroskopike mund të kalojnë barrierën gjak-tru si dhe të futen në tru pas gëlltitjes. Në trurin e…

Teknologjia AR po përdoret për t’i mundësuar të gjithë njerëzve që të shikojnë kurorën e Mbretit Charles nga afër

Saturday, 29 April 2023 20:58
Me miliona britanikë do të përqëndrohen para ekraneve të televizorit pas 8 ditësh në momentin që Mbreti Charles III do të kurorëzohet në Westminister Abbey.…
Page 4 of 104

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
[email protected], [email protected]

Editorial Staff:
Brenton Bënja (Editor in chief)
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo