June 09, 2023

Në Mbretërinë e Bashkuar lind fëmija i parë që përmban ADN e 3 prindërve

Thursday, 11 May 2023 09:52
Një fëmijë ka lindur duke përdorur ADN e 3 prindërve për herë të parë në Mbretërinë e Bashkuar, siç raportohet nga rregullatori i fertilitetit në…

Ky çek i firmosur nga Steve Jobs në vitin 1976 do të shitet në ankand për më tepër se $35,000

Wednesday, 10 May 2023 09:40
Një çek i firmosur nga Steve Jobs ka dalë tashmë në ankand dhe për të priten të bëhen oferta më të mëdha se $35,000. Ky…

Dhe pse MrBeast ndihmoi 1,000 njerëz me probleme me dëgjimin, njerëzit vazhdojnë ende ta kritikojnë

Tuesday, 09 May 2023 09:48
Jimmy Donaldson, apo siç të gjithë ne e njohim “MrBeast” prezantoi një video të re në YouTube ku tregon se si arriti të ndihmonte 1,000…

A shtohet në të vërtetë pesha e një USB sa herë që ju ruani dokumente në të?

Tuesday, 09 May 2023 09:43
Nqs ne mendojmë për një fenomen të tillë, do të mendonim se pesha e një USB do të shtohej me ruajtjen e dokumenteve të shumta…

Kjo kullë futuristike e planifikuar në Kinë do të përbëhet nga 99 “ishuj” që qëndrojnë pezull

Monday, 08 May 2023 12:16
Ky grup arkitektësh nga Kina kanë dëshirën që të krijojnë një vepër unike si dhe t’i japin një kuptim të ri kullave shumëkatëshe. Për këtë…

Miliarderi Peter Thiel tregon se ka vendosur që të ngrijë trupin e tij pas vdekjes, në mënyrë që të ringjallet në të ardhmen

Saturday, 06 May 2023 13:09
Peter Thiel ka konfirmuar se ka firmous që trupi i tij të ngrihet pas vdekjes dhe të ruhet në këtë gjendje deri sa të vijë…

Asus xhiron spotin e ri në Shqipëri. Geek Room ju sjell pamje ekskluzive.

Friday, 05 May 2023 22:55
Këtë javë Asus prezantoi në një event online linjën e re të laptop-ëve Zenbook, një seri e cila fuqizohet nga proçesori i gjeneratës së fundit…

Punonjësit e Google mbeten të habitur nga përfitimet e CEOs ndërkohë që kompania po largon punonjësit nga puna për të ulur shpenzimet

Friday, 05 May 2023 21:03
CEO i Google Sundar Pichai përfitoi një rritje page të konsiderueshme një vit më parë, duke e shndërruar atë në një ndër CEO-t më të…
Page 3 of 104

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
[email protected], [email protected]

Editorial Staff:
Brenton Bënja (Editor in chief)
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo