May 29, 2020

Trump firmos një akt i cili kërcënon direkt lirinë e rrjeteve sociale

Friday, 29 May 2020 13:19
Tre vjet më vonë dhe akoma e vështirë ta besojmë por Donald Trump po mbyll mandatin e tij të parë si President i USA.Që nga…

Kjo USB premton të të ruaj nga efektet e 5G

Thursday, 28 May 2020 19:31
Vit goxha i mbarë për konspiracionistët, të cilët mesa duket krahas qëllimit për të hapur sytë e njerzve po hapin edhe ca portofola rrugës. Një…

Australia arrin internetin më të shpejtë në botë në shifra të frikshme

Monday, 25 May 2020 16:35
Ndërsa shqiptarët duhet të negociojnë me gjithë familjen nëse duan të shohin një film streaming dhe një lojë online njëkohësisht, Australia shënon rekorde të paimagjinueshme…

Numri i vjetër i Elon Musk i kalon një vajze nga Kalifornia dhe bashkë me të edhe mesazhe e telefonata

Friday, 22 May 2020 16:29
Të jesh Elon Musk nuk paska qenë kurrë e lehtë! Këtë na e vërteton numri i tij i vjetër. Një 25 vjeçare, shitëse produktesh dermatologjike,…

Pajisjet elektronike dhe teknologjia moderne për ndryshime pozitive në stilin e jetesës

Friday, 22 May 2020 16:17
Pavarësisht se çfarë bëjmë dhe çfarë duam të arrijmë, është e rëndësishme të ruajmë motivimin dhe vazhdimësinë. Për të pasur sukses, veçanërisht në këto rrethana…

Sfida më e fundit e TikTok thyen dhëmbët e Jason Derulo

Wednesday, 20 May 2020 15:04
I frikshkshëm vrulli i popullaritetit që një aplikacion si TikTok mori në fare pak kohë. Një formulë fare e thjeshtë në koncept një qëllim po…

10 fotot më të çuditshme nga planeti Mars

Monday, 18 May 2020 21:42
Në shekullin e 19-të, astronomi italian Giovanni Schiaparelli mendoi se kishte parë kanale në Mars me anë të teleskopit të tij. Që atëherë kemi parë…

Korea e Jugut prezanton iluzionin anamorfik më të madh në botë

Monday, 18 May 2020 20:11
Le të ndalemi pak e të marrim frymë nga gjithë situata e nderë që po përjetojmë prej muajsh tashmë. Në kohë kur në vendin tonë…
Page 1 of 10

Geek Room on Instagram