June 25, 2022

Lightyear tregon se makina e tyre €250,000 e fuqizuar nga dielli do të nisë prodhimin më vonë gjatë këtij viti

Sunday, 12 June 2022 10:06
Startup-i i ri i makinave elektrike Lightyear prezantoi për herë të parë makinën elektrike të fuqizuar nga energjia e diellit gjatë kësaj jave në Hollandë.…

Elon Musk i jep ultimatum punonjësve: rikthehuni në zyra ose largohuni nga kompania

Thursday, 02 June 2022 09:26
CEO i Tesla, Elon Musk, i ka kërkuar punonjësve përmes një email-i të rikthehen në zyra, dhe nëse ato nuk dëshirojnë të rikthehen do të…

Ford teston teknologjinë e re që kufizon automatikisht shpejtësinë e makinave pranë ambienteve si shkollat apo spitalet

Thursday, 26 May 2022 23:02
Ford ka nisur testimin e një teknologjie të re e cila do të limitiojë automatikisht shpejtësinë e makinave kur ato të gjenden në një ambient…

Stellantis përzgjedh shtetin e Indianas për të ndërtuar fabrikën $2.5 milardë të baterive për EV në bashkëpunim me Samsung

Wednesday, 25 May 2022 09:49
Stellantis, kompania mëmë e Dodge, Jeep dhe Chrysler ka përzgjedhur shtetin e Indianas si vendin e duhur për të ndërtuar një fabrikë ku do të…

Sulmi nëpërmjet Bluetooth mund të hapë dyert e Tesla

Thursday, 19 May 2022 00:47
Studiuesit e sigurisë kanë demonstruar një sulm të ri që realizohet nëpërmjet Bluetooth, i cili mund të hapë dyert e kyçura të një Tesla dhe…

Të gjithë modelet e reja të Volvo do të marrin rifreskime software-i, i radhës arrin për 190,000 klientë në 34 tregje

Tuesday, 17 May 2022 23:58
Të gjithë modelet e reja të makinave Volvo kanë tashmë mundësinë për t’u update-uar me versione të reja software OTA, një teknologji kyçe që do…

Kia Europe regjistron tremujorin më të suksesshëm në historinë e saj

Tuesday, 17 May 2022 00:47
Sipas shifrave të publikuara ditën e djeshme nga European Automobile Manufacturers Association (ACEA), Kia ka regjistruar performancën e saj tremujore më të mirë në historinë…

Mercedes do të tërheqë 292,000 SUV nga tregu për shkak të problemit me frenat e makinave

Saturday, 14 May 2022 09:30
Mercedes-Benz ka këshilluar 292,000 pronarë të SUV të ndryshme të mos drejtojnë makinat e tyre deri sa të kenë kryer një kontroll sigurie në makinat…

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
info@geekroom.al, marketing@geekroom.al

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo

 

 

Geek Room © 2019