June 25, 2022

Kia riemërton sistemin telematik të makinës dhe të aplikacionit në “Kia Connect”

Tuesday, 05 October 2021 08:53
Kia ka prezantuar emrin e ri të sistemit të rifreskuar telematik të makinës dhe aplikacionit të saj në “Kia Connect”. Sistemi që më parë njihej…

Studentët zhvillojnë një furgon kampingu elektrik që karikohet përmes energjisë diellore dhe siguron të gjitha nevojat tuaja

Sunday, 03 October 2021 09:17
Studentët e shqetësuar nga ndotja ambientale në Holandë kanë zhvilluar një “furgon kampingu tërësisht të pavarur që karikohet nga energjia diellore”. Ky furgon, i quajtur…

Tesla paditet nga disa policë në Texas pasi një Model X në Autopilot Mode u përplas me ato

Wednesday, 29 September 2021 08:54
Një grup policësh nga Texas kanë vendosur të padisin Tesla-n pasi një Model X në Autopilot Mode u përplas me to. Ky është shqetësimi më…

Tesla kërkon të bashkëpunojë me Samsung për prodhimin e proçesorëve të rinj Full Self Driving

Friday, 24 September 2021 08:11
Sipas disa raportimeve që vijnë nga Korea e Jugut, Tesla ka nisur komunikimet me Samsung Electronics për prodhimin e proçesorit të gjeneratës së re Full…

Tesla patenton idenë e çuditshme për përdorimin e lazerave në vend të fshirëseve të xhamit

Friday, 10 September 2021 01:50
Pothuajse 2 vite më parë në internet qarkulluan raportimet se Tesla po punonte për krijimin e një teknologjie të re ku fshirëset e xhamit do…

Makinat Volvo në Evropë po lajmërojnë njëra-tjetrën kur hasin rreziqe ose rrugë të rrëshqitshme

Thursday, 09 September 2021 02:16
Volvo Cars ka nisur implementimin e një teknologjie të re sigurie për herë të parë në industri në të gjithë makinat që gjenden në Evropë, si…

Njihuni me Kia Sportage, një SUV i dizenjuar ekskluzivisht për Evropën

Thursday, 09 September 2021 02:15
Kia ka prezantuar Sportage-n e ri të dedikuar për Evropën, i cili është dizenjuar sipas karakteristikave të kategorisë SUV në kontinent. Kjo makinë kombinon një dizajn…

BMW prezanton makinën me hidrogjen dhe biçikleta elektrike në këndin e saj të IAA

Wednesday, 08 September 2021 01:17
BMW është paraqitur në eventin IAA Mobility në Gjermani me dy koncepte të reja: një makinë me hidrogjen dhe disa versione të reja biçikletash elektrike.…

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
info@geekroom.al, marketing@geekroom.al

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo

 

 

Geek Room © 2019