January 28, 2023

Këto janë 3 fakte që e bëjnë Kia Sportage 2022 unike

Thursday, 23 June 2022 23:51
Është një fakt i njohur se SUV dhe crossovers janë makinat më të shitura përgjatë viteve të fundit. Me më tepër njerëz që kanë nevojë…

Karikimi i baterive të reja në makinat elektrike do të kërkojë më pak kohë se mbushja e plotë e makinës me karburant

Thursday, 23 June 2022 08:22
Kompania amerikane Enovix ka prezantuar një bateri të re për makinat elektrike e cila mund të karikohet tërësisht në më pak se 10 minuta, duke…

Volkswagen pritet të zërë vendin e Tesla për numrin më të madh të makinave elektrike të prodhuara nga vitit 2024

Tuesday, 21 June 2022 17:00
Një raportim i ri nga Bloomberg Intelligence sugjeron se Tesla nuk do të jetë më prodhuesi më i madh i makinave botë nga viti 2024,…

Volvo & Epic Games sjellin teknologjinë e vizualizimit real në gjeneratën e re të makinave falë Unreal Engine

Tuesday, 21 June 2022 16:47
Për t’i ofruar klientëve të tij eksperiencën më të mirë të përdorimit, Volvo Cars po sjell teknologjinë e vizualizimit real në gjeneratën e makinave të…

52% e blerësve global të makinave tashmë po konsiderojnë blerjen e një makine elektrike

Thursday, 16 June 2022 09:41
Interesi mbi makinat elektrike është për momentin më i lartë se kurrë, ku më tepër se gjysma e blerësve globalë të makinave të interesuar në…

Ford nuk po përfiton më nga shitja e Mustang Mach-e për shkak të inflacionit

Thursday, 16 June 2022 09:37
Drejtuesi Financiar i Ford, John Lawler, zbuloi se Ford nuk ka më asnjë përfitim nga shitja e makinës elektrike Mustang Mach-e për shkak të nivelit…

Njihuni me makinën koncept Scenic Vision që Renault do të prezantojë gjatë VivaTech 2022

Tuesday, 14 June 2022 00:13
Geek Room së bashku me Vodafone do të jenë të pranishëm në një ndër eventet më të mëdha të teknologjisë në botë, VivaTech 2022, për…

Lightyear tregon se makina e tyre €250,000 e fuqizuar nga dielli do të nisë prodhimin më vonë gjatë këtij viti

Sunday, 12 June 2022 10:06
Startup-i i ri i makinave elektrike Lightyear prezantoi për herë të parë makinën elektrike të fuqizuar nga energjia e diellit gjatë kësaj jave në Hollandë.…

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
[email protected], [email protected]

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo