June 25, 2022

Për të drejtuar këtë makinë fluturuese ju duhet të pajiseni me një patentë piloti

Wednesday, 26 January 2022 01:27
Një makinë që mund të transformohet në një aeroplan të vogël ka kaluar testimet e para në Sllovaki. AirCar u pajis me një çertifikatë zyrtare…

Panasonic do të prodhojë bateri të reja për Tesla duke filluar nga viti 2023

Tuesday, 25 January 2022 00:25
Panasonic do të nisë prodhimin në masë gjatë vitit 2023 të baterive të reja lithium-ion që do të rrisin autonominë e makinave elektrike me 15%,…

Kia Niro tërësisht e re shpreh përkushtimin e Kia drejt një të ardhme të qëndrueshme

Saturday, 22 January 2022 01:37
Kia ka prezantuar makinën më të re Niro, një model i gjeneratës së ardhshme që demonstron progresin e shpejtë të kompanisë drejt shndërrimit në një…

Një 19 vjeçar tregon se ka hakuar mbi 25 Tesla në 13 shtete të ndryshme

Tuesday, 18 January 2022 09:37
Një haker 19 vjeçar tregon se ai ka qenë në gjendje të hapë dyert dhe dritaret e më tepër se 25 makinash Tesla në 13…

Pronari i një Tesla thotë se ai siguron deri në $800 në muaj duke minuar kriptomonedha me makinën e tij

Tuesday, 11 January 2022 01:24
Pronari i një Tesla Model 3 2018 tregoi për CNBC se ai ka përfituar deri në $800 në muaj duke minuar kriptomonedha përmes makinës së…

Volkswagen vendos datën e prezantimit të mikrobusit të saj elektrik

Saturday, 08 January 2022 01:21
Pothuajse 5 vite pas prezantimit të konceptit të parë të ID Buzz në Detroit Auto Show, Volkswagen është gati të prezantojë një version përfundimtar të…

Ekipet në Formula 1 kanë publikuar pamjet e para të makinave të reja

Friday, 07 January 2022 09:53
Kjo është një periudhë shumë e rëndësishme për fansat e Formula 1, pasi ekipet e ndryshme kanë filluar të prezantojnë pamjet e para të makinave…

BMW kërkon të kthejë makinën tuaj në një kinema

Thursday, 06 January 2022 01:53
Pas implementimit të disa ndenjëseve shumë të rehatshme në makinat e saj gjatë CES 2020, BMW ka prezantuar ditën e sotme hapin e së ardhmes…

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
info@geekroom.al, marketing@geekroom.al

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo

 

 

Geek Room © 2019