June 25, 2022

Toyota do të prodhojë vetëm 100 makina të edicionit special Gran Turismo 7 Toyota Yaris

Friday, 18 February 2022 09:40
Partneri i lojës Gran Turismo, Toyota, ka zbuluar një version special dhe të limituar të makinës Toyota Yaris, e cila jo vetëm që mban në…

Mercedes–Benz prezanton modelin AMG të makinës elektrike EQE

Thursday, 17 February 2022 07:26
Mercedes-Benz duket se është tepër serioze në punimin për mbajtjen e premtimeve të dhëna, bazuar në premtimin e bërë për t’u shndërruar në një prodhues…

Lamborghini planifikon prodhimin e makinave me djegie të brendshme dhe pas vitit 2030

Sunday, 13 February 2022 01:27
Lamborghini po shpreson se do të jetë në gjendje të prodhojë makina me motor me djegie të brendshme dhe pas vitit 2030, ndërkohë që të…

Një makinë Tesla në “Full Self-Driving” përplaset me barrierën e korsisë së biçikletave

Saturday, 12 February 2022 00:30
Një makinë Tesla Model 3 në modalitetin “Full Self-Driving” është regjistruar teksa përplaset me një barrierë të korsisë së biçikletave. Kjo video u regjistrua gjatë…

Kia EV6 vlerësohet si “Makina e Vitit” nga 2022 What Car? Awards

Thursday, 10 February 2022 23:35
Prestigjozja britanike 2022 What Car? e ka vlerësuar makinën e re Kia EV6 si “Makinën e Vitit”. Gjithashtu kjo makinë u gjend në krye të…

Ferrari është partneri më i ri i Qualcomm i cili do të ndihmojë në krijimin e makinave inteligjente

Wednesday, 09 February 2022 00:48
Qualcomm sapo ka prezantuar partnerin më të ri automotiv, Ferrari, me të cilin do të futen në një “bashkëpunim teknologjik strategjik” që do të mundësojë…

Pamjet e bëra leak tregojnë se Android Auto po bëhet gjithnjë e më i ngjashëm me CarPlay

Thursday, 03 February 2022 10:07
Imazhet e bëra leak nga versioni më i ri i Android Auto tregojnë se Google është inspiruar disi nga CarPlay i Apple në ridizenjimin e…

Së shpejti rrugët do të karikojnë makinat elektrike ndërkohë që ato lëvizin

Thursday, 03 February 2022 10:00
Për herë të parë do të testohet në Detroit, SHBA, një segment rruge i cili do të karikojë pa kabuj makinat elektrike ndërkohë që ato…

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
info@geekroom.al, marketing@geekroom.al

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo

 

 

Geek Room © 2019