June 25, 2022

Sony dhe Honda do të bashkëpunojnë për të sjellë në treg makina elektrike

Saturday, 05 March 2022 09:47
Sony dhe Honda Motor treguan ditën e premte se do të nisin bashkëpunimet për të zhvilluar dhe shitur makina tërësisht elektrike. Ato ftojnë të gjitha…

Volvo Cars teston teknologjinë e re të karikimit pa kabuj

Friday, 04 March 2022 09:26
Volvo Cars ka nisur integrimin dhe testimin e teknologjisë së re të karikimit pa kabuj në bashkëpunim me patnerë të përcaktuar, duke vlerësuar potencialin e…

Jeep prezanton SUV-in e parë elektrik që do të dalë në shitje në 2023

Friday, 04 March 2022 09:18
Jeep ka prezantuar pamjet e para të makinës SUV elektrike që do të vijë gjatë vitit të ardhshëm. Kompania nuk shpërndau shumë informacione mbi të,…

Tesla do të hapë giga-fabrikën në Berlin ditën e premte

Wednesday, 02 March 2022 10:01
Giga-fabrika e Tesla për prodhimin e makinave elektrike dhe qelizave të baterive në Berlin pritet që të nisë nga puna me prodhimin e Tesla Model…

Kia EV6 përzgjidhet si Makina Evropiane e Vitit 2022

Tuesday, 01 March 2022 10:09
59 gazetarë të ndryshëm nga e gjithë Evropa kanë përzgjedhur Makinën Evropiane të Vitit. Në këtë konkurrim morën pjesë të gjitha makinat e sapoprezantuara në Evropë.…

Volvo Cars do të investojë €1 miliardë për fabrikën në Torslanda për të prodhuar gjeneratën e re të makinave tërësisht elektrike

Wednesday, 23 February 2022 00:36
Me gjeneratën e re të makinave tërësisht elektrike, Volvo Cars ka si qëllim t’i ofrojë konsumatorëve një autonomi më të gjatë, karikim më të shpejtë,…

Tesla përballet me një tjetër investigim në SHBA, këtë herë mbi frenimin e papritur

Saturday, 19 February 2022 09:44
Rregullatorët e sigurisë së makinave në SHBA kanë nisur një tjetër investigim rreth makinave Tesla, dhe kësaj here problemi qëndron në frenimin e menjëhershëm të…

Toyota do të prodhojë vetëm 100 makina të edicionit special Gran Turismo 7 Toyota Yaris

Friday, 18 February 2022 09:40
Partneri i lojës Gran Turismo, Toyota, ka zbuluar një version special dhe të limituar të makinës Toyota Yaris, e cila jo vetëm që mban në…

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
info@geekroom.al, marketing@geekroom.al

Editorial Staff:
Brenton Bënja
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo

 

 

Geek Room © 2019