March 23, 2023

BMW dhe Mercedes ndërpresin parteneritetin për teknologjinë auto-drive

Saturday, 20 June 2020 14:05
Teknologjia e makinave autonome nuk është më material filmash fantastiko-shkencor. Por ndërsa kompani amerikane bëjnë përparim të ndjeshëm, europianët e historisë së cilësisë duket se…

Ford risjell këtë Mustang

Tuesday, 16 June 2020 15:56
Rikthehet Mustang Mach 1 5.0 V8. Ford e zbuloi për botën gjatë një eventi digjital. Mjeti do të vijë me më shumë fuqi sesa Mustang…

Mercedes sjell Maybach S650 Night Edition dhe vetëm 15 copë do të jenë të disponueshëm

Wednesday, 10 June 2020 14:47
Nuk ka nevojë ti thuash një Shqiptari që Mercedes është makina më e mirë ndonjëherë, ama kur merr vesh që Maybach S650 do të sjellë…

Autopiloti i Tesla dështon të frenojë përpara kamionit të përmbysur në autostradë

Thursday, 04 June 2020 14:05
Ideja e një makine që ecën vetë na ka mahnitur që në fillimet e saj e deri më sot që e shohim tek kompani të…

Super mjeti i radhës nga McLaren do të quhet Spider Segestria sipas një merimange helmuese

Wednesday, 20 May 2020 01:37
Si për të imponuar instiktin dhe agresivitetin e duhur shumë makina janë emërtuar pas kafshëve, ama në mënyrë që ta meritosh atë emër duhet që…

Kryetari i bashkisë që kërkon një makinë policie Tesla Cybertruck

Tuesday, 19 May 2020 16:46
Këtu në Geek Room jemi të dashuruar edhe me automjetet, por për makinat e policisë kemi një vend të veçantë në zemër.Ndaj edhe nuk kishim…

Flota e makinave të policisë së USA pranon një anëtar të frikshëm: Chevrolet Tahoe 2021

Wednesday, 13 May 2020 17:15
Bota e makinave po vuan ndalesa të pjesshme kudo ama prezantimi i ikonave të së ardhmes vazhdon të ndodhë.Dhe Chevrolet Tahoe 2021 SUV i përmbush…

5 makinat më të bukura të 2020

Monday, 04 May 2020 23:17
2020 është padyshim një vit i tmerrshëm, por një gjë nuk mund të mohohet është se për makinat ka qenë një vit goxha frymëzues. Ndaj…

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
[email protected], [email protected]

Editorial Staff:
Brenton Bënja (Editor in chief)
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo
Gisela Shabani