March 23, 2023

Konfirmon Mercedes Benz, Maybach do të vazhdojë të ekzistojë

Tuesday, 22 September 2020 18:58
Marka ikonike Maybach u ri-prezantua pak vite më parë nga Mercedes-Benz, me një variant të veçantë të S-Class e tashmë pjesë e linjës është edhe…

Aston Martin sjell një stimulator garash stilizuar pas Valkyrie

Monday, 14 September 2020 19:31
Aston Martin në bashkëpunim me Curv Racing Simulators sjellin një stimulator për të praktikuar sportin e garave me makina ose për këdo që dëshiron të…

MC20 rikthen Maseratin në familjen e super makinave

Thursday, 10 September 2020 00:45
U bënë gati 16 vjet nga super makina e fundit nga Maserati. Vitet e fundit kompania i është dedikuar më shumë tregut luksoz duke çuar…

Mercedes-Benz S-Class hyn në gjeneratën e re

Wednesday, 02 September 2020 23:43
Ne ç'kohë po jetojmë, vite e vite dedikim e inovacion dhe prezantimi i kryeveprave që duhen përjetuar kufizohet nga një ekran i vogël në lidhje…

Inteligjenca Artificiale përcakton cili është piloti më i shpejtë i të gjitha kohrave në Formula 1

Wednesday, 19 August 2020 17:13
Një algoritëm i jep më në fund përgjigje njërit prej debateve më të zjarrta të Formula 1: Cili është piloti më i madh i të…

Xiaomi NineBot GoKart Pro do të sjellë një Lamborghini Edition

Monday, 17 August 2020 12:25
Një kompani si Xiaomi, mjaft e besuar në publik dhe personalisht e preferuara e shkruesit të këtij artikulli nuk mundej të mos sillte surpriza si…

Nikola nis prodhimin e 2500 kamionëve elektrik për plehra

Tuesday, 11 August 2020 19:03
Kishim dëgjuar për Tesla por jo për Nikola, deri më sot.Siç mund ta imagjinosh, kjo është një kompani prodhimi automjetesh, vetëm se për kamiona. Ajo…

Një kompani Ruse përdori një Tesla Model S dhe një Ford Mustang për të krijuar këtë mjet

Sunday, 09 August 2020 22:25
Një kompani Ruse ka vendosur të marrë bazën e një Tesla Model S, kabinën e një Ford Mustang 70' dhe të sjellë një makinë që…

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve në
kohë reale dhe videove rreth risive më të reja.
Lidhu me stafin tonë përmes emailit në:
[email protected], [email protected]

Editorial Staff:
Brenton Bënja (Editor in chief)
Bekim Haveriku 
Xhonald Mamo
Gisela Shabani